przedmioty w szkole

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
mirrorball

Post autor: mirrorball »

Princess: w PM ode mnie instrukcja jak sciągnąć plan w formacie rtf (WordPad). Piszę o tym na forum gdyby jeszcze ktoś miał ochotę ten plan obejrzeć a miał problemy z fomatem pliku ;) - PM do mnie ;)

pozdrawiam
m.
Gość

Post autor: Gość »

[url=http://baletowa.infoo.net/menu.php?page=plan]Tutaj[/url] też masz plan
Maron

Post autor: Maron »

dziękuje wam za plany :*

muuua :* :D
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Czy w baletowkach macie zajecia z gimnastyki? Jesli tak to po ile godzin, czy ich liczba zminiejsza sie w starszych klasach? Jesli nie ma takich lekcji to kiedy sie rozciagacie?
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Mamy techniki, na których mamy lekcje na pointach, a czasami gimnastykę. Zdaje mi się, że od trzeciej klasy pointy są już na samej klasyce, a wtedy techniki są tylko na rozciąganie .
Maron

a mnie ciekawi jedno...

po co wam 'licealistom' informatyka?! :shock:
mirrorball

Post autor: mirrorball »

Princess - najczęściej technologia informacyjna a nie informatyka (informatyka jest tylko w klasach o wybitnie ścisłym profilu i zawiera różne języki programowania i inne takie skomplikowane rzeczy. Zwykli smiertelnicy mają Technologię informacyjną czyli jak korzystać z Worda, Excela etc :roll: )

pozdrawiam
m.
Maron

na planie lekcji OSB warszawskiej istnieje napis "informatyka"

nie mówicie że w VII i VIII klasie wałkujecie Excela... :roll:
Joanna

Post autor: Joanna »

Princess, ja w 1 i 2 klasie liceum wlasnie walkowalam Excela i Power Point'a... Ale to jeszcze w starym systemie, przez pierwsze 2 lata mielismy informatyke.

Wiec mnie to sie nie wydaje takie dziwne.[/list]
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

alez przeciez na Excelu można robić łatwiejsze i trudniejsze rzeczy.
I w PowerPoincie też.
Informatyka się przydaje w każdym wieku! A choćby dlatego, żeby pobawić się internetem czy innymi rzeczami, żeby oderwać się od codzienności.
ODPOWIEDZ