Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Princess: w PM ode mnie instrukcja jak sciągnąć plan w formacie rtf (WordPad). Piszę o tym na forum gdyby jeszcze ktoś miał ochotę ten plan obejrzeć a miał problemy z fomatem pliku ;) - PM do mnie ;)
Czy w baletowkach macie zajecia z gimnastyki? Jesli tak to po ile godzin, czy ich liczba zminiejsza sie w starszych klasach? Jesli nie ma takich lekcji to kiedy sie rozciagacie?
Mamy techniki, na których mamy lekcje na pointach, a czasami gimnastykę. Zdaje mi się, że od trzeciej klasy pointy są już na samej klasyce, a wtedy techniki są tylko na rozciąganie .
Princess - najczęściej technologia informacyjna a nie informatyka (informatyka jest tylko w klasach o wybitnie ścisłym profilu i zawiera różne języki programowania i inne takie skomplikowane rzeczy. Zwykli smiertelnicy mają Technologię informacyjną czyli jak korzystać z Worda, Excela etc :roll: )
Princess, ja w 1 i 2 klasie liceum wlasnie walkowalam Excela i Power Point'a... Ale to jeszcze w starym systemie, przez pierwsze 2 lata mielismy informatyke.
alez przeciez na Excelu można robić łatwiejsze i trudniejsze rzeczy.
I w PowerPoincie też.
Informatyka się przydaje w każdym wieku! A choćby dlatego, żeby pobawić się internetem czy innymi rzeczami, żeby oderwać się od codzienności.