Polscy tancerze
-
Justyna Ch-ipcio
Czekoladko podziwiałam zapewne i Twój taniec w wiadomy piątek, 30 września. Owacja na koniec Waszego przedstawienia mówiła sama za siebie.
Tym milej Cię przywitać. Mam nadzieję, że nasza akcja kwiatkowa sprawiła Ci i reszcie zespołu choć trochę przyjemności.
A pan Woźniak to po prostu boski był .... no i te czarne paseczki ....
Tym milej Cię przywitać. Mam nadzieję, że nasza akcja kwiatkowa sprawiła Ci i reszcie zespołu choć trochę przyjemności.
A pan Woźniak to po prostu boski był .... no i te czarne paseczki ....
-
Justyna Ch-ipcio
-
czekoladka
[quote:7d7953930b="Justyna Ch-ipcio"]Czekoladko podziwiałam zapewne i Twój taniec w wiadomy piątek, 30 września. Owacja na koniec Waszego przedstawienia mówiła sama za siebie.
A pan Woźniak to po prostu boski był .... no i te czarne paseczki ....[/quote:7d7953930b]no pewnie ze sprawily wielka przyjemnosc :D i jeszcze raz dziekuje w imieniu teatru
pozdrawiam sloodko
A pan Woźniak to po prostu boski był .... no i te czarne paseczki ....[/quote:7d7953930b]no pewnie ze sprawily wielka przyjemnosc :D i jeszcze raz dziekuje w imieniu teatru
pozdrawiam sloodko
Okay. A więc:
Imię: Elena
Nazwisko: Karpuhina
Krótki opis: cudowna.:)
I: Sławomir
N: Woźniak
KO: cudowny.:)
I:Magdalena
N:Wałęsa
KO: cudowna.:) Niestety, już nie tańczy...:(
I: Izabela
N: Sokołowska
KO: świetna, chociaż mniej popularna.:)
I: Alicja
N: Boniuszko
KO: tak ładnie tańczyła... ja się jeszcze wtedy nie urodziłam, ale widziałam filmy video (podobnie jak w przypadku Mai Plisieckiej)
I:Janina
N: Jarzynówna-Sobczak
KO: filmy video pozostały... ślicznie.:)
Imię: Elena
Nazwisko: Karpuhina
Krótki opis: cudowna.:)
I: Sławomir
N: Woźniak
KO: cudowny.:)
I:Magdalena
N:Wałęsa
KO: cudowna.:) Niestety, już nie tańczy...:(
I: Izabela
N: Sokołowska
KO: świetna, chociaż mniej popularna.:)
I: Alicja
N: Boniuszko
KO: tak ładnie tańczyła... ja się jeszcze wtedy nie urodziłam, ale widziałam filmy video (podobnie jak w przypadku Mai Plisieckiej)
I:Janina
N: Jarzynówna-Sobczak
KO: filmy video pozostały... ślicznie.:)
Odpowiedż
Dla mnie jest to Agnieszka F.robiła niesamowite rzeczy najpierw w gimnastyce a potem w balecie.na konkursie koło Monachium zdobyła 1 miejsce w klasyce i 1 miejsce w Modernie (zdobyła największa ilość punktów i dostała wyróżnienie).Teraz jest w szkole baletowej w Monachium w najlepszej klasie z samymi sławami!!!! 8) :o (To Agnieszka F.która uczęszczała do szkółki baletowej przy teatrze Capitol we Wrocławiu)[b:6774369bd4][/b:6774369bd4] (Moja koleżanka Agnieszka F. skończy dopiero 17 lat).Próbuję się na niej wzorować :P.Może jest mało znana ale poprostu pięknie tańczy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: