OSB w Bytomiu
bytom
bytom...moja szkola...mieskzlam w internacie..i nie jest on w budynku szkoly..ale ok. 5 min tramwajem. atmosfera super, a z tego co wiem teraz..poziom ogolnoksztalcacych chyba najwyzszy..bo matura poszla nam najlepiej heeh.. pozdrawionka dla mojej kochanej szkoly :D czesto lubie do niej wracac
ale niektore rzeczy piszecie "egzotyczne" :) wiec tak dla rozjasnienia :
1) Szkoła NIE MA internatu w szkole
nie ma internatu w szkole chodzi mi o to, ze trzeba dojezdzac
2) W szkole istnieje "wiez" pomiedzy nauczycielem tanca a uczniami (a zwlaszcza tymi najlepszymi). Nie ma tylko: stawaj, rob i wogole... mozna liczyc rowniez na WSPANIALA wiez emocjolana i wogole na wszystko... taka rodzina
3) Szkola jest ukierunkowana... hmm... i na t. klasyczny i na modern... tzn. zalezy od ucznia
4) Moze nie ma najlepszych warunkow lokalowych, lecz to nie znaczy, ze jest zla...
JEŚLI MACIE JESZZE JAKIES PYTANIA TO PISZCIE :):):) :*:*:*:*
pozdrawiam
1) Szkoła NIE MA internatu w szkole
nie ma internatu w szkole chodzi mi o to, ze trzeba dojezdzac
2) W szkole istnieje "wiez" pomiedzy nauczycielem tanca a uczniami (a zwlaszcza tymi najlepszymi). Nie ma tylko: stawaj, rob i wogole... mozna liczyc rowniez na WSPANIALA wiez emocjolana i wogole na wszystko... taka rodzina
3) Szkola jest ukierunkowana... hmm... i na t. klasyczny i na modern... tzn. zalezy od ucznia
4) Moze nie ma najlepszych warunkow lokalowych, lecz to nie znaczy, ze jest zla...
JEŚLI MACIE JESZZE JAKIES PYTANIA TO PISZCIE :):):) :*:*:*:*
pozdrawiam
Czy wiecie coś na temat molestowania w OSB- KU PRZESTRODZE
http://katowice.naszemiasto.pl/wydarzenia/690272.html
Piszcie wszyscy jak coś iecie, aby nie doszlo do kolejnych tragedii. Szymon jesteśmy z Tobą walcz o życie, bo warto.
Piszcie wszyscy jak coś iecie, aby nie doszlo do kolejnych tragedii. Szymon jesteśmy z Tobą walcz o życie, bo warto.