dance avenue school - Toruń

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
lanka

Post autor: lanka »

no jasne, że jestem
mi by bardzo by pasowały zajęcia np. w niedziele czy soboty wieczorem ;)
co prawda mam nadzieje, że zebrałyby się osoby mniej więcej w moim wieku (16-17 lat :p)
a poza tym, jeśli chodzi o sam balet, taniec...kiedyś dużo tańczyłam, ale miałam dłuuuuuuuuugą przerwę...mam nadzieję, że będę mogła w zajęciach uczestniczyć ;)
Marcysia

Post autor: Marcysia »

Hmm... chyba z tym wiekiem będzie ciężko, oczywiście mam na myśli znalezienie więcej osób w Twoim wieku :o
a znasz podstawy tańca klasycznego :?: jeśli byś znalazła trochę chętnych w twoim wieku to lepiej byś się w tym towarzystwie czuła 8)
lanka

a właśnie ostatnio widziałam plakaty o tej szkole-trwa jakiś casting, od 11-27 lat.
w każdym razie co do tej grupy baletowej-mam nadzieję, że ktoś się jeszcze znajdzie! ;)
xsar2000

Post autor: xsar2000 »

Casting - gr zawodnicze - Teatr Tanca - tylko dla os tanczacych i to dobrze :lol: Balet Dla doroslych - czyli od 16 lat w Poniedzialek ,Modern Piatek , Jazz Dance Pon-Srod. I zobaczymy czy ktos chce tanczyc w Toruniu 8)
Pozdrawiam
gonia

Post autor: gonia »

to prawda, że do tt przyjmuje się tylko ludzi po baletówce? bo coś słyszałam, że tak mówią...
a w Toruniu jest po prostu mnóstwo ludzi po baletówce, którzy nie mają nic innego do roboty tylko chodzenie do takiej szkoły.

sorry, nie mogłam się powstrzymać
lanka

ale to co-można sobie pójść tam, do szkoły i powiedzieć, że chcę się zapisać do grupy baletowej dla dorosłych ? ;) czy jak ? :P
Marta z G-dza

Post autor: Marta z G-dza »

Nie zrozumiałam. Czyli klasyka jest w poniedziałki? W ten poniedziałek będą już zajęcia? I wiadomo o której? Jakby co ja też jestem chętna i na pewno dojadę do Torunia na jazz i klasykę :)
xsar2000

Siemanko

Teatr Tanca -- wiem z dobrego zrodelka ze za wiele os do teatru nie przybylo - ogolnie trzeba tamniezle wywijac - napemno nie dla poczatkujacych - choc nie ma takiej selekcji ze wywalaja jak ktos nie daje rady..:) doszkoli sie i przyjma - chodzi o sztuke i o maniakow tanca teatru muzyki etc.

Nie wiem czy gr baletowa w poniedzialek wieczorem juz jest musi byc min 6 os zapisanych i zaczynaja sie zajecia.

Skoro ktos tu pieknie napisal ze w Toruniu jest tyle fajnych tancerzykow baletowych :569: - to gdzie oni sa - moeze nie chca tanczyc w takiej szkole - choc mysle ze kadra i plany jakie maja ma swoja przyszlosc..:)

na stronie www.danceavenueschool.com mozna znalezc emaile i telefony do klubu.

I tyle
Pozdrawiam Tanecznym Krokiem :D
:D
gonia

Post autor: gonia »

[quote:553d3a051c="xsar2000"]Skoro ktos tu pieknie napisal ze w Toruniu jest tyle fajnych tancerzykow baletowych :569: - to gdzie oni sa - moeze nie chca tanczyc w takiej szkole - choc mysle ze kadra i plany jakie maja ma swoja przyszlosc..:) [/quote:553d3a051c]

gdzie oni są? tańczą w zespole.
nie zawsze mają czas (np. mi zajęcia w das kolidują z zajęciami w zespole) i nie każdy ma kasę. bywa
xsar2000

A w jakim to zespole tancza jesli mozna spytac.
ODPOWIEDZ