Bardzo mi się podobało, jak "dziewczyna w brązowym" tańczyła, ale dramatycznie nie cierpię, jak dorosła osoba ma manierę mówienia jak zwierzątko z kreskówki. :694: A którą drugą dziewczynę macie na myśli?
Milton - tak, ten fokstrot był jakiś dziwny! Wykonawczyni dostała się do programu "za twarz", ciekawe, czy coś potrafi.
Dwóch chłopaków od synchronów nie wysłano do Barcelony niesłusznie. Byli zdolni, atrakcyjni i medialni - czy to nie wystarczy, by zaistnieć w tym programie? Nie rozumiem zupełnie, czym się kierowano w ich przypadku.
Im chodzi chyba o tą która balet kidyś tańczyła ale z niego zrezygnowała a jej solówka to była taka że z baletu przeszła na współczesny i hip hop. Mi akurat nie spodobała się przez to, że solówke miała taką nijaką, ale zobaczy się pózniej co potrafi
a pamiętacie Natalię? w sumie też wydawała się taka nijaka z tańca, ładna lalunia, a jednak w programie była [chociaż długo nie potańczyła przez kontuzję], a że o Justynie nie wspomnę.
nie należy tak od razu szufladkować uczestników :roll:
[quote:225fc7b2e0="Czajori"]A którą drugą dziewczynę macie na myśli? [/quote:225fc7b2e0]
Tą co dostała bilet jako ostatnia w Krakowie... Paulina miała chyba na imię i wygrała hip-hopową dogrywkę...
Jeśli chodzi o 'dziewczynę od foxtrota' - jeśli chodzi o t. towarzyski to ma dość wysokie klasy, czy nie wiem jak to się tam w tym środowisku nazywa/ klasyfikuje. Chociaż osobiście mam wrażenie, że może sobie nie poradzić w innych technikach, bo nie słyszałam, żeby tańczyła kiedykolwiek coś innego.
[quote:f66e4c5984="Columbina"][quote:f66e4c5984="Czajori"]A którą drugą dziewczynę macie na myśli? [/quote:f66e4c5984]
Tą co dostała bilet jako ostatnia w Krakowie... Paulina miała chyba na imię i wygrała hip-hopową dogrywkę...[/quote:f66e4c5984]
No to przecież właśnie ta o której napisałam, tu filmik
http://youcandance.plejada.pl/6627,wideo,,48626,wystartowala_iii_edycja_you_can_dance,newsdetal.html
heh nie przekreślajmy ludzi z towarzyskiego...Byłam na obozie z Agatą W. i powiem Wam ze ona jest naprawdę ok bardzo dobrze np wyglądała w jazzie...może da rade:) :P