Baletowe prezenty

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Nataszaa

Post autor: Nataszaa »

Ta zawieszka jest cudna! ;p Chyba sobie taką sprawię ;p
Odetta.

Post autor: Odetta. »

Czy widzieliście ostatnio jakieś baletowe rzeczy? ;p Bo chciałabym coś dostać w prezencie związanego z baletem, ale nie widziałam niczego takiego...
Fantazja

Post autor: Fantazja »

Na stronie akcesu jest sporo takich drobiazgów.
http://www.akcesdance.pl/balet/
pasdechat97

Post autor: pasdechat97 »

W tym roku dostałam setne body Grishko i przecudny t-shirt z baletnicami oraz 3 płyty z najpiękniejszymi baletami :smile:
julianka

Post autor: julianka »

To ja też się pochwalę! Dostałam zawieszkę w kształcie dwóch miniaturowych baletek. JEst po prostu śliczna :) Zakupiona na allegro.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

pozazdrościć, ja w tym roku nic baletowego, ale taki wisiorek w kształcie baletek... to kuszące :) Mam co prawda maciupeńka baletnice na złotym łańcuszku ale dosłownie ledwo ją widać ;) Uda Ci się wkleić zdjecie?
Spidi

Post autor: Spidi »

teraz na allegro duzo jest baletowej bizuterii,niektore okazy naprawde ladne :smile: w sieci sklepow diva sa tez charmsy w ksztalcie slicznych baletek za jakies smieszne pieniadze.
ja dostalam pod choinke prawdziwie baletowy prezent-pointy,teraz w nich kopytkuje po domu i strugam tancerke,ajjj marzenia :roll:
Odetta.

Post autor: Odetta. »

A ja dostałam srebrną zawieszkę z baletnicą :)

Pasdechat, wiesz z jakiego sklepu lub z jakiej strony jest ta bluzka? :D
Kasiek

Post autor: Kasiek »

A ja w prawdzie nie pod choinkę a na urodziny od chłopaka dostałam bluzkę z baletnicą z Reserved.. Śliczna;p
Kasia G

Post autor: Kasia G »

jeśli ktoś szuka pomysłu na baletowy prezent dla fana(fanki) baletu, albo chce sobie kupić prezent - taką koszulkę znalazłam w internetowym sklepie Top Secret

http://www.sklep.topsecret.pl/ts/ubrania-damskie/tradycyjnie/t_shirty/podkoszulek_damski_krotki_rekaw/13/0/101

Kupiłam, kolor różowy jest pudrowo-brudny, bardzo elegancki, koszulka jest lekko elastyczna, dobrej jakości
ODPOWIEDZ