You can dance - po prostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Też się bardzo cieszę, że Wiola wygrała. Wreszcie mim zdaniem wygrała ta osoba, która powinna no i dziewczyna :) Od początku za nią byłam.
Torin

Post autor: Torin »

Zmiana reguł miała pewnie wyrównać szanse dziewczyny występującej.
Nie ukrywajmy - większość oglądających stanowią dziewczyny, a te raczej (podkreślam raczej cobyście mnie nie zjadły) glosują na chłopaków :D
Wiec to może był sposób na zrównoważenie tej różnicy ;)

Torin
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

generalnie mi się nie wydaje, co by tu chodziło o promowanie Wioli. raczej wyłudzaniu większej ilości pieniędzy. a swoją drogą brawa dla niej. musiała przecież przygotową 4 duety i jeszcze solówkę. ona w ogóle spała przez ten tydzień? (no chyba że 3 i ten z marcinem to był taki sam duet, co nie zmienia faktu że to dużo)
Maron

Post autor: Maron »

a nie przypadkiem trzy duety [jeden z Gabrysiem, jeden z Marcinem i jeden z finalistą] i solówkę? [chłopaki przygotowywali dwa duety i dwie solówki]
Siunia

Post autor: Siunia »

A dlaczego ta Włodzia (czy jakoś tak), która była na eliminacjach jest znana i cała Polska ją kocha :?:
Maron

Post autor: Maron »

Władzia... hmm... myślę że zrobiła się sławna ze względu na oryginalny urok osobisty i sposób życia/wypowiadania się...

moim zdaniem ma swój urok ta dziewczyna, ale z drugiej strony zrobiono z niej jakby takie lekkie pośmiewisko...
Domi

Post autor: Domi »

według mnie jest popularna, gdyż jest oryginalną postacią, do tego ma odwagę, przyszła na casting zupełnie nie umiejąc tańczyć no i zachowuję się w specyficzny sposób, stała się po prostu kultową postacią. ;)
fijoletowa

Post autor: fijoletowa »

a propos 3 czy 4, chodziło mi o to, że musiała ćwiczyć ten finałowy duet i z jednym i z drugim, tylko jeden z nich nie był prezentowany. i się zastanawiałam, czy taki sam taniec zatańczyłaby z marcinem- myśle że tak.
Torin

Post autor: Torin »

A ja pragnę ino zauważyć - że zapowiedzieli czwarta edycje :)
A to oznacza, że oglądalność trzeciej nie była taka licha jak można by sądzić .... ;)
Zobaczymy jak wyjdzie - w/g mnie kapkę za mała przerwa pomiędzy edycjami, ale cóż szpece z telewizji pewnie wiedzą co robią !!!

Torin
Natashy

Post autor: Natashy »

No według mnie też, ale już i tak się nie mogę doczekać :P
Tak samo mówiliśmy przed III edycją, a jednak jak widać oglądalnoś nie spadła zbytnio... ;)
ODPOWIEDZ