Zmiana reguł miała pewnie wyrównać szanse dziewczyny występującej.
Nie ukrywajmy - większość oglądających stanowią dziewczyny, a te raczej (podkreślam raczej cobyście mnie nie zjadły) glosują na chłopaków :D
Wiec to może był sposób na zrównoważenie tej różnicy ;)
generalnie mi się nie wydaje, co by tu chodziło o promowanie Wioli. raczej wyłudzaniu większej ilości pieniędzy. a swoją drogą brawa dla niej. musiała przecież przygotową 4 duety i jeszcze solówkę. ona w ogóle spała przez ten tydzień? (no chyba że 3 i ten z marcinem to był taki sam duet, co nie zmienia faktu że to dużo)
według mnie jest popularna, gdyż jest oryginalną postacią, do tego ma odwagę, przyszła na casting zupełnie nie umiejąc tańczyć no i zachowuję się w specyficzny sposób, stała się po prostu kultową postacią. ;)
a propos 3 czy 4, chodziło mi o to, że musiała ćwiczyć ten finałowy duet i z jednym i z drugim, tylko jeden z nich nie był prezentowany. i się zastanawiałam, czy taki sam taniec zatańczyłaby z marcinem- myśle że tak.
A ja pragnę ino zauważyć - że zapowiedzieli czwarta edycje :)
A to oznacza, że oglądalność trzeciej nie była taka licha jak można by sądzić .... ;)
Zobaczymy jak wyjdzie - w/g mnie kapkę za mała przerwa pomiędzy edycjami, ale cóż szpece z telewizji pewnie wiedzą co robią !!!