Choreografia i techniki tańca - nowe studia w Łodzi!

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
alexa07

Post autor: alexa07 »

no ja sie dostalam ;D jestem z piotrkowa... a ty?? ;D
dzamajka

Post autor: dzamajka »

Warszawa... jest jeszcze jedna dziewczyna z Warszawy :) Jakie znasz opinie o kierunku?
alexa07

wiesz co slyszalam bardzo podzielone zdania na temat tej szkoly... jedni sa bardzo zadowoleni a inny wrecz przeciwnie takze samemu trzeba sie przekonac ;D
dzamajka

Post autor: dzamajka »

Mam nadzieje ze w naszym przypadku to bedzie zadowolenie :)
julaszam

Post autor: julaszam »

Czy ktoś z Was tutaj skończył już ten kierunek?
Jeśli tak to co teraz ma zamiar robić, co można po takim kierunku i jakie możliwości ma absolwent akademii??
arabeska222

studia tańca

Post autor: arabeska222 »

hej!:)
pytanka:
czy macie jakies rady dla kogos kto chce isc do AM w Lodzi na choreografie i sztuki tanca? jak najlepiej przygotowac sie do egzaminow?:)
i czy znacie jakies dobre studia w zakresie tanca(zaoczne)?
wiecie.. w razie jakby z łodzią nie wyszlo, to przydalby sie plan B..

pozdrawiam serdecznie!
alexa07

jesli chodzi o choreografie i techniki tanca to AM w lodzi to jest jedyny kierunek w Polsce ;PP a co do egzaminow to nie sa takie straszne ;P
Gość

Post autor: Gość »

Pokaz dyplomowych projektów tanecznych w ramach egzaminu licencjackiego studentów choreografia i techniki tańca w Teatrze Nowym

CZĘŚĆ I - 21 maja 2011
CZEŚĆ II - 4 czerwca 2011

http://www.amuz.lodz.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1915&Itemid=1
Anijlka

Post autor: Anijlka »

Prosze napiszcie cos wiecej o egzaminach wstepnych. Czy duzo jest chetnych? Czy trudny jest egzamin wstepny? Pozdrawiam :)
alexa07

Juz wczesniej pisalismy o egzaminach wstępnych...

klasyka,wspolczesny,ludowy, spiew, wlasna etiuda i rozmowa z komisja

wgl mnie to nie mozna okreslic tego czy sa one trudne czy latwe. tozalezy ile kto tanczy i jakie techniki. wiadomo ze jesli ktos nigdy nie tanczyl wspolczesnego czy klasyki beda one znacznie trudniejsze od kogos kto tanczy te techniki. ogolnie nie jest tak strasznie ;D a jesli chodzi o ilosc chetnych z tego co wiem to z roku na rok rosnie i w zeszlym roku bylo sporo chetnych na obu naborach ;))
ODPOWIEDZ