Rok szkolny 2007/08

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
nathaliye

Post autor: nathaliye »

nie mieszkam sama to rachunki i inne rzeczy mi odpadaja, a prace jesli pojde to gdzies wcisne, bedzie lepiej niz w liceum, prace domowe klasowki i wymagania nauczycieli sa wieksze niz na studiach gdzie nikt id Ciebie nic nie cisnie bo jesli sama sie nie uczysz to nikomu na tym nie zalezy, i zawsze mozna sie zerwac z jakis wykladow i skoczyc na trening, przynajmniej w studiach widze nadzieje
Maron

Post autor: Maron »

hmmm jeżeli oczywiście będziesz mieszkać sama/z lokatorami to twoje/a także ich pieniądze będą lecieć na rachunki... ale widzę że jesteś z Warszawy, więc zakładam że wyprowadzka z domu cię nie czeka.
nathaliye

nie czeka, jesli ktos wyjezdza z miasta i mieszka sam lub z lokatorami to potrzebuje kasy stad potrzebuje pracy stad potrzebuje czasu z tym sie zgodze, stad na taniec jest tego czasu mniej z tym tez sie zgodze

tak btw juz mialam wyproawdzke do w-wy wiec na razie nie przwieduje kolejnych
Torin

Post autor: Torin »

[quote:83a25ca605="nathaliye_r"]a na studiach bedzie luz i duzo wiecej czasu i wlasne fundusze[/quote:83a25ca605]

Hi Hi Hi :)
Skonfrontujemy to co tu napisałaś z twoją opinią po końcu pierwszego roku ;)

Torin
nathaliye

pewnie tak :D
Sephia

Post autor: Sephia »

Dużo zależy też jakie studia się wybierze bo akurat mój brat miał zajęcia od rana do nocy (dosłownie) tak moja siostra cały czas ma wolne a do szkoły jeżdzi rano a wraca już koło pierwszej i zajęcia ma cztery razy w tygodniu :?
nathaliye

trudno godzic Am z tancem na przyklad ale ludzie sa do wszystkiego zdolni, znam tancerke absolwentke szkoly medycznej
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Podziwiam! Też tak sobie kiedyś myślałam, że do liceum pójdę do biol-chemu, a póżniej na jakies stuia związane z biologią (dokładnie nie zastanawiałam się jakie) a teraz wszystko mi sie zmieniło i biologia staje się moim największym wrogiem, oprócz matematyki oczywiście.. a za to polubiłam polski :)
nathaliye

[quote:09f7015f49="~ balerinka ~"]Też tak sobie kiedyś myślałam, że do liceum pójdę do biol-chemu, a póżniej na jakies stuia związane z biologią[/quote:09f7015f49]

ja tak kiedys pomyslalam i wlasnie tak zrobilam :D tylko jeszcze musze zrealizowac druga czesc zdania :D
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

Ja nie, ale może doa jakiejś klasy z poszeżonym angielskim...:)
ODPOWIEDZ