Akcesoria baletowe, o których marzymy:)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Lorenzo

Post autor: Lorenzo »

A ja bardzo bym chciała wełnianego, szarego pajaca. Czy nie wiecie moze gdzie mogę takiego kupić w Polsce (bo z zagranicznych sklepów to wiem, ale drogo wychodzi razem z przesyłką więc tylko w ostateczności) ?
Wełniane (tzn. nie wiem czy to wełna, być może akrl albo jakas ina mieszanka) widziałam tylko czarne z Grishko a szare były tylko polarowe:(
lailana

Post autor: lailana »

[quote:b2ecdfb925="carmenta"]lailana, ja takie posiadam (czarne) - bardzo fajne są i sporo ze mną przeszły :) Polecam. Też mam wysokie podbicie, ale gumki w nich są na tyle elastyczne, że nic nie uwiera i nie boli :) Można też je normalnie prać w pralce (oczywiście najpierw zawiązując mocną pętelkę na tej gumce co przechodzi przez cały but - ja zapomniałam i mi wypadła i już jej nie mogę włożyć z powrotem :()[/quote:b2ecdfb925]

skoro są dobre a cena przystępna to się na nie zdecyduję :D

nawiasem pisząc fajnie spotkać kogoś znajomego z forum tb :lol:
carmenta

Post autor: carmenta »

[b:bd24ec22e3]lailana[/b:bd24ec22e3],

Super się znaleźć na innym forum tanecznym :D A baletki polecam, bo przeżyły niejedne zajęcia baletowe i tańca brzucha i niejedne warsztaty ;)

A mi się osobiście marzy drążek i lustro w mieszkaniu. Ale mam za malutkie i urządziłam je na długo zanim zaczęłam tańczyć, więc trochę po sprawie jest (bo gorzej i drożej jest zmieniać już coś urządzone, niż gołe ściany :))

Z ciuchów znalazłam fajnego pajacyka:
http://www.etiuda-online.pl/?113,pajac-lotus-wear-moi

Podoba mi się też taki top od Capezio:
http://www.capeziostore.com/Capezio-Turtleneck-Long-Sleeve-Top-p/tb107.htm
Ale niestety z tego sklepu wysyłają tylko do US, a na europejskiej stronie sklepu towaru nie ma. Poszukam na innych stronach ;)

No i może jakaś torba do ćwieczeń ;)
Ciuchy itp to z czasem będę kompletować, na tyle na ile rachunki mi pozowolą, więc to raczej plany, nie marzenia. Ale ten drążek i porządne wielkie lustro.....ehhh
Kostaryka

Post autor: Kostaryka »

http://www.etiuda-online.pl/?pajace,60

tutaj wogóle masz kilka różnych pajacy, może znajdziesz coś dla siebie;)
Lorenzo

Dzięki za pomoc:-)
Niestety nie ma szarych. Szukam konkretnie takiego:
http://www.dancedirect.com/uk/images/products/large/4028.jpg
Chyba w koncu wyjdzie na to ze zamówie go w dancedirekt, bo nigdzie nie mogę znaleźć w kraju:(
Zocha

Post autor: Zocha »

no mi sie marzy taki pajac z Sanshy i strasznie chcialabym body na ramiaczkach... obecnie tancze w tych z krotkim rekawkiem i nie podobaja mi sie za bardzo... :/ nie pogardzilabym tez nowymi baletkami. Tylko, ze jako 15-latka nie mam tyle pieniedzy by sama sobie takie rzeczy kupowac, a rodzice twierdza, ze naucza nas odpowiedzialnosci jezeli bedziemy placic sami za swoje zachcianki :p zgadzam sie z nimi, ale jezeli chodzi o akcesoria baletowe to wolalabym zeby mi je poprostu kupili ;)
carmenta

A ja sobie zafundowałam wreszcie tego pajacyka z Etiudy :D Oczywiście, jak złożyłam zamówienie, to się zorientowałam, że jeszcze parę innych rzeczy by mi się przydało, ale to już po najbliższej pensji :smile:
Lorenzo

Ja też już mam szarego Intermezzo:-)
W końcu wyszło tak jak przewidywałam - zamówiłam go z Anglii, ale jestem bardzo zadowolona:)
carmenta

Wczoraj pajacyk przyszedl. Jest cudny!!!! Jak go zalozylam, to nie chcialam sciagac :D
Lorenzo

Masz moze zdjęcia jak wygląda w realu:))?
ODPOWIEDZ