Ogólnopolskie eliminacje Dance World Cup 2006

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Wiem, ze dużo osób sie przyznało, ale mogłoby sie przyznac jeszcze więcej jeśli są na forum... a wydaje mi się, ze są.

Nie wiem kto sie mógł zgłaszac, ale chyba wszystkie szkoły prywatne itp. Ja byłam przerażona tym jak oni dokładnie wyliczali czas próby... Był taki gostek, któty mówił nam, że zostało nam jeszcze np. 3 minuty i 42 sekundy... tak idealnie dokładnie... Na początku wszystko tak dokładnie i w ogóle. A potem im coś organizacja przy ogłaszaniu wyników nie wyszła... bo miały byc o 17:00, a były chyba o 17:40....
śnieżka_balerina

Post autor: śnieżka_balerina »

Organizacja nie była aż tak świetna, a to wyliczanie co do sekundy było zabójcze!! hehehe Raz w czaasie konkursu pomylili się z muzyką
małgo...

Post autor: małgo... »

co mi sie podobało?
1) muzyka
2)wykonanie
3)choreografia
4)szpagaty...:))))
..................ogólnie ślicznie było
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

Sisi http://www.teatr-capitol.pl/index2.php (naciśnij na "eliminacje do dance world cup" na dole), oceniani byliśmy chyba w 5 podkategori ( osobowość i ekspresja tancerza, trudność, bogactwo horeografii i coś tam jeszcze) w każdej można było dostać najwięcej 20 punktów, suma tego wszystkiego składała się na ocene główną...
Mogliśmy sobie później sprawdzić ile dostaliśmy za każdą ta podkategorie, bo wyniki były porozwieszane...
Mam nadzieje że nic nie pokręciłam..:D:D
Ewa

Post autor: Ewa »

W czasie konkursu? A nie podczas gali?
Madleeen

Post autor: Madleeen »

A czy według ciebie małgo, choreografia Sekretu nie była za nudna?? Mi brakowało w tym układzie ekspresji...
Ewa

Moim zdaniem, brakowało też pomysłu, za przeproszeniem. Choreografia była mało oryginalna.
Madleeen

Post autor: Madleeen »

Ewo, a co sądzisz o samej tancerce. Gdyby miała ciekawszą choreografie mogła by liczyc na coś więcej??
Ewa

Przepraszam, ale aż tak dobrze nie pamiętam twojego występu. Zapamiętałam tylko wrażenia i kostium. Niestety, nie mogę odpowiedzieć...
małgo...

Post autor: małgo... »

wedłóg mnie choreografia pasowała do utworu...ekspresja tu nie pasuje
ODPOWIEDZ