OSB w Warszawie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Nikya

Post autor: Nikya »

Koncert warszawskiej OSB dnia 17 grudnia w Teatrze Wielkim o godzinie 16.Bilety można kupić w szkole.
Kasul

Dzień otwarty i rekrutacja

Post autor: Kasul »

OSB w Warszawie serdecznie zaprasza 24 marca(sobota)na dzień otwarty.W godzinach 10-14 odbędą się pokazy lekcji różnych technik tańca,pokaz sceniczny uczniów(o godz.12.30),a także będzie można ogólnie pozwiedzać szkołę :o .
Bardzo mile widziani są kandydaci na uczniów,którym z pewnością zostaną udzielone odpowiednie i szczegółowe informacje.
Przypominam także o rekrutacjach (na których temat więcej można się dowiedzieć na dniu otwartym i tu:http://baletowa.pl/Rekrutacja.php).Na rekrutacje mogą przyjść oczywiście dzieci które ukończyły 3 klasę szkoły podstawowej,ale także można zdawać do trochę starszych klas.każdy chętny(i chętna)mile widziany.

Jeszcze raz zapraszam w imieniu szkoły :mrgreen:
rozmarzona

Post autor: rozmarzona »

Jeśli chodzi o rekrutację do OSB to mam pytanko. Jak to jest z tymi zgłoszeniami - ankietami kandydata. Czy wysłać zgłoszenie e - mailem, listem a może po prostu przyjść tak bez niczego?
PS:Macie może informacje na temat rekrutowania osób starszych - do 4 klasy baletowej. Czy to jest w ogóle możliwe? ( z tego co czytałam wcześniej to tak ) Jakie trzeba mieć umiejętności i predyspozycje? Chodzi mi głównie o OSB w Warszawie.
Kasul

Post autor: Kasul »

Zgłoszenie(do pobrania z tej strony: http://baletowa.pl/Warunki-rekrutacji.php )należy przesłać e-mailem lub złożyć osobiście w sekretariacie szkoły.Nie można przyjść ,jak to określiłaś "bez niczego". Oczywiście, można zostać przyjętym do starszej klasy(do 4 także) tylko trzeba wypełnić inny formularz z tej strony którą podałam.Predyspozycje trzeba mieć takie jak do każdej innej klasy- budowa,waga, odpowiedni stan zdrowia itd..natomiast umiejętności: http://www.balet.pl/forum_balet/viewtopic.php?t=7460 (jak byłaś w studiu czy coś to nie ma problemu z terminologią itd.)
Kasia G

Post autor: Kasia G »

[bee]REKRUTACJA[/bee]

Informujemy, że rekrutacja na rok szkolny 2013/2014 odbędzie się

16 maja 2013 roku.

Zapraszamy do przejrzenia informacji o rekrutacji.

[bee]DZIEŃ OTWARTY[/bee]

Wszystkich chętnych zapraszamy do odwiedzenia naszej szkoły w ramach Dnia Otwartego

6 kwietnia 2013 roku

o godzinie 10.00.
Paula_Michta

Post autor: Paula_Michta »

Hejo ^^ Mam pare pytań: czy jest internat przy OSB, czy jest możliwość, żebym poszła tam dopiero do VII klasy. Sytuacja jest taka, że chce tam iść do liceum, w tym momencie chodze do SB w Krk, ale to jest popołudniowa szkoła...
balletlover

Post autor: balletlover »

[bd8]Paula_Michta[/bd8], przy OSB jest internat ;) Musisz pójść na rekrutacje, która będzie pewnie jakoś w kwietniu lub maju (na stronie OSB będzie napisane zapewne) i zobaczysz czy Cię przyjmą. ;)
Nicole1223

Post autor: Nicole1223 »

UWAGA !
TY NIE ROZBIERASZ SIĘ AŻ TAK !
Każdy ma prawo się dostać jak jest dobry !
Chodzę do OSB W WARSZAWiE chcesz coś wiedzieć ? pisz na prov ;)
BaletowaWercia

Post autor: BaletowaWercia »

Mam pytanie, kiedy są dni otwarte w OSB w Warszawie? Na ten rok. ;)
balletlover

Post autor: balletlover »

Dzień otwarty jest 15 marca (na stronie szkoły jest napisane) :)
ODPOWIEDZ