Ile lat mieliście jak zaczęliście trenować??
[b:f288d64ca1]Nataszaa[/b:f288d64ca1], Mam gg Maniuss i ma taki sam avatarek na gadu jak tutaj...
BalletDancer to tyż była Maniuss. Wiem, to głupie przyrównywać avatarami, ale na prawdę o taki zbieg okoliczności bardzo trudno, tym bardziej, że ten obrazeczek jest niezbyt dostępny...
edit : offtopy do usunięcia
BalletDancer to tyż była Maniuss. Wiem, to głupie przyrównywać avatarami, ale na prawdę o taki zbieg okoliczności bardzo trudno, tym bardziej, że ten obrazeczek jest niezbyt dostępny...
edit : offtopy do usunięcia
Ja na pointach zaczęłam około 10 roku życia to normalne . Ale GA i pływanie mam w PM i to jedne po drugich a na balet chodzę niedaleko siebie, do domu wracam koło 22.00 ale 22.00 idę spać (już po umyciu itp.) a do szkoły mam niedaleko więc wstaję o 7.00 i jem śniadanie a potem mama wiezie mnie do szkoły . Tak wygląda mój dzień .
Bisiuko.. w wątku o osb w warszawie napisałaś ze na pointach tańczysz 7 lat...
[quote:fe65d7f421="Bisiuka"]
Mam świetne rozciągnięcie, balet tańczę od 11 lat, na pointach ok. 7 więc sądzę ze mam dobre warunki .
[/quote:fe65d7f421]
a tutaj:
[quote:fe65d7f421="Bisiuka"]a na pointach zaczęłam około 10 roku życia to normalne[/quote:fe65d7f421]
nie chciałabym być nie miła, ale to się zaczyna robić naprawde żałosne... no cóż, teraz pozostaje chyba czekać na kolejne konto Maniuss (czy jak kto woli ballet Dancer, Bisiuki)... i mieć nadzieje ze po raz 3 czy 4 nie popełni tych samych błędów :roll: .
[quote:fe65d7f421="Bisiuka"]
Mam świetne rozciągnięcie, balet tańczę od 11 lat, na pointach ok. 7 więc sądzę ze mam dobre warunki .
[/quote:fe65d7f421]
a tutaj:
[quote:fe65d7f421="Bisiuka"]a na pointach zaczęłam około 10 roku życia to normalne[/quote:fe65d7f421]
nie chciałabym być nie miła, ale to się zaczyna robić naprawde żałosne... no cóż, teraz pozostaje chyba czekać na kolejne konto Maniuss (czy jak kto woli ballet Dancer, Bisiuki)... i mieć nadzieje ze po raz 3 czy 4 nie popełni tych samych błędów :roll: .