Ja to oglądałam... może dając jej taką dwukolorową paczkę, chcieli, by była choć trochę pod kolor swojemu partnerowi, który też miał niebieskie spodnie xD
Według mnie różowy z niebieskim kompletnie do siebie nie pasuje...
W tym pas de deux kobieta musi mieć różową paczkę? To konieczny kolor?
O, to przepraszam za wprowadzenie w błąd. Tam gdzie sprawdzałam program pojawiło się nazwisko Asylmuratovej.
A paczka nie musi być różowa, po prostu w Kirovie/Maryjskim taki kolor się przyjął.
A nic nie szkodzi Blanche, bo ja wcześniej też tak myślałam. A co do paczki to taka akurat różowa w Mariince, a to pas de deux tańczą nie tylko w paczkach klasycznych, ale i w sukienkach też.
[img:a119f39b04]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs027.snc1/2652_1027143933038_1658490295_228330_292383_n.jpg[/img:a119f39b04]
Czy można obejrzeć to pas de deux w internecie gdzieś? Osoba, która oglądała to powiedziała mi, że tancerka była gruba. Muszę to zobaczyć bo aż nie chce mi się wierzyć!
Dzięki Agasiek.
Faktycznie tancerka ie jest gruba, ale taka... ani deko więcej. Dla mnie paczka osobiście jest okropna. Sam odcień różu nie ciekawy. Taniec solistki również mnie nie zachwycił, ale Ruzimatov bardzo mi się podobał. :)
Chyba jednak nadal moją ulubioną wersją Korsarza będzie wersja z Teatru Michajłowskiego i Zakharova z Zelenskym.
To jak dali jej niebieski spód, to nie mogli jej dać całej niebieskiej paczki? Byliby idealnie pod kolor xD
Z perspektywy nieprofesjonalnego widza xD (czyli mnie) Solistka nie była gruba, była idealna. A Ruzimatov z początku przypominał mi Baryshnikova.