Tak Torinie! Wim bom srodze doświadczon. Niechaj to nie bedzie offtop albowiem taniec w jakielkolwiek postaci człowieka ulepsza :o Bo taniec to nic innego jak najlepszy ład(program) :)
Mam pytanie, czy jest może na forum osoba, która ściągnęła z youtube pas de deux z "Oniegina" z Aurelie Dupont i Evanem McKie? Podobno ta para wywołała prawdziwy entuzjazm, czemu się nie dziwię, Aurelie to wiadomo, a McKie (oceniając na podstawie fragmentów) to jeden z najlepszych Onieginów, jakiego widziałam. Poza tym zdecydowanie nieprzypadkowo porównywany do Legris. Pas de deux było zamieszczone przez użytkownika jigara21, jeśli ktoś zdążył sobie zapisać na dysku i zechciałby się podzielić byłabym niezwykle wdzięczna ;)
Mam pytanko... Czy wiecie gdzie mogłabym obejrzec ostatni występ Darcey Bussell? Szukam, szukam i zanleźc nie mogę, a strasznie chciałabym go zobaczyc, bo zdjęcia są niesamowite ;)
Serdecznie proszę forumowiczów o pomoc, jestem przekonana, że ktoś na pewno wie, skąd pochodzi ten filimik:
http://www.youtube.com/watch?v=ZR39ZarcBKA
To znaczy, chciałam zapytać, czy stanowi on część jakiejś ekranizacji. Kiedy będę znała już tę informację, na pewno dowiem się, kto jest autorem choreografii, a kto wykonania. Z góry dziękuję :)