balet a styl bycia, ubioru, wnętrz...
:lol: U mnie w pokoju jest ogólnie mało rzeczy związanch z baletem nielicząc porozrzucanych point :D Jedynie drobny namalowany obrazek z baletnicą i plan lekcji do którego, dokleiłam pointy żeby, było ładniej :) A gólnie mam białe i czarne meble z Ikea :D ,
Do torebki którą, ostatnio często noszę doczepiłam dwie miniaturki point
* jedną kupioną osobiście w kolorze brzoskwiniowo-różowo :wink:
* drugą od przyjaciółki, czerwoną :D
meegson napisał;
Torin który lubi użytkownika o nicku: meegson
trochę mnie to zaciekawiło.
ciekawe.... :D 8) :lol:
Do torebki którą, ostatnio często noszę doczepiłam dwie miniaturki point
* jedną kupioną osobiście w kolorze brzoskwiniowo-różowo :wink:
* drugą od przyjaciółki, czerwoną :D
meegson napisał;
Torin który lubi użytkownika o nicku: meegson
trochę mnie to zaciekawiło.
ciekawe.... :D 8) :lol:
-
Sagittaire
e tam, czyzbyscie zwatpili w dziewczyny ?
przeciez chwytaja i dlatego zamieszczaja wyszczerzone ząbki przy swoich postach ;) ;) :D
A jako ciekawostke (i znowu nie na temat no ale styl bycia baletomaniaka to tez w koncu zakrecenie :D ) powiem Wam, ze jak z rok temu po prawie roku nieobecnosci na forum zobaczylam ten podpis, to w pierwszej sekundzie odruchowo napisalam PW z tym, ze to mile; polapalam sie dopiero po kilku minutach... Tak wiec rozumiem wszystkich, ktorzy w pierwszej minucie sie zlapali i na podpis i na naszego milego forumowego żartownisia, ktory śmiesznie watek pociągnął :)
przeciez chwytaja i dlatego zamieszczaja wyszczerzone ząbki przy swoich postach ;) ;) :D
A jako ciekawostke (i znowu nie na temat no ale styl bycia baletomaniaka to tez w koncu zakrecenie :D ) powiem Wam, ze jak z rok temu po prawie roku nieobecnosci na forum zobaczylam ten podpis, to w pierwszej sekundzie odruchowo napisalam PW z tym, ze to mile; polapalam sie dopiero po kilku minutach... Tak wiec rozumiem wszystkich, ktorzy w pierwszej minucie sie zlapali i na podpis i na naszego milego forumowego żartownisia, ktory śmiesznie watek pociągnął :)
mój pokój jest bardzo mały (z tego powodu strasznie cierpię ponieważ nie ma miejsca żeby tańczyć :sad: ) więc nie ma w nim zbyt wielu tanecznych akcentów nie licząc stroju od baletu i point które czasem są rzucone na łóżko lub biurko ale ostatnio gdy miałam napad weny twórczej narysowałam kredkami na ścianie baletnicę na słoneczniku i jestem z niej baaaardzo dumna :D:D:D
a jeśli chodzi o to jak się ubieram raczej nie odzwierciedla to mojej miłości do baletu : dżinsy i bluzka która wpadnie mi pod rękę no i trampki musowo :smile: :smile:
:)
a jeśli chodzi o to jak się ubieram raczej nie odzwierciedla to mojej miłości do baletu : dżinsy i bluzka która wpadnie mi pod rękę no i trampki musowo :smile: :smile:
:)
Mój pokój jest raczej uniwersalny. Na jednej ścianie obraz baletnicy, a na pół drugiej ściany plakat Gwiezdnych Wojen(które kocham). Po pokoju w artystycznym nieładzie(jak ktoś ślicznie powiedział) walają się stroje, baletki, pointy itp. Mój pokój jest również mały i mogę się w nim tylko rozciągać. Moje biurko zawsze udawało drążek, ale teraz przerzucam się na parapet. Ubieram się klasyczno-sportowo :D .tzn chodzę w czarnym płaszczu do kolan pod którym są spodnie od dresu i luźna koszulka. jestem nieobliczalna i gdyby zachciało mi się nagle tańczyć(jest tak BARDZO często) to w ''rurkach'' nie byłoby wygodnie. moje koleżanki widzą,że tańczę po sposobie chodzenia,siedzenia itp. mówią, że jestem potwornie wyprostowana :? ;)
ja dziele pokoj z moja starsza siostra (juz niedlugo :p ), a mamy 2 rozne charaktery. Na jej 'polowie' pokoju sa plakaty Audrey Hepburn i jakies pamiatkowe rzeczy, czy rysunki z ktorymi ma dobre wspomnienia. Ja jestem, ze tak powiem klasyczna i na mojej 'polowie' wisza moje rysunki baletowe i nie tylko, aczkowliek wiekszosc i kalendarz ze zdjeciami baletowymi, jakies plakaty, itp. Nasz pokoj jest duzy, najwiekszy w calym domu, wiec nie narzekam ;) poza tym rama mojego lozka nadaje sie na drazek, nawet jest metalowa :D moj sekretarzyk sluzy jako skladownia wszelkich point, baletek, woreczkow na nie, strojow, itd. ale trzymam tez w nim ksiazki szkolne, takze jest balagan ;)