HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

Zdjęcia ładne, moim zdaniem Helena nie ma za bardzo umięśnionych nóg, choc na niektórych zdjęciach tak troszkę to może wyglądac.
Ale szyję napina straaasznie! Nie za ładnie to wygląda- bo wygląda tak, jakby to kosztowało ją wiele wysiłku.
Gioia

Post autor: Gioia »

Jejku, dziewczyny, ale Wy jesteście krytyczne! :roll:
Jeśli ona ma przerost mięśni ud, to ja Wam przyrzekam, że nigdy w życiu nie zamieszczę tu swojego zdjęcia, bo obawiam się, że nie przeżyłabym waszej krytyki. :wink:
Dziewczyna ma fantastyczne warunki, nawet dla nieprofesjonalnego oka wygląda jak 100% baletnica.
Obejrzałam wszystkie zdjęcia na których jest Elena (z tego konkursu oczywiście) i uważam, że wszystkie są przepiękne.
Wygląda jak zawodowa tancerka z dużym talentem, a nie uczennica.
Sceniczna z niej bestia, :wink: - ma coś w sobie ta dziewczyna i powinnyśmy się cieszyć, że takie talenty reprezentują nasz kraj. :)
Houk.
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Nie jestesmy krytyczne, tylko wyrazilam swoja opinie. Nie widzialam na zywo Eleny a podobno wtedy wyglada ona zupelnie inaczej (jak pisala Marysia). Zastanawialam sie tylko czy to zdjecie tak wyszlo czy faktycznie tak wyglada, bo gdzies czytalam ze jest bardzo szczupla. Nie wzniecajmy nowej burzy w tym temacie :). Mam nadzieje ze kiedys bede mogla na wlasne oczy przekonac sie jak wygladaja jej nogi ;)
Czajori

Post autor: Czajori »

Elena ma fantastyczne warunki - m. in. właśnie ze względu na swoją długą szyję :)
Marysia W

Post autor: Marysia W »

[quote:ee50e3f00d=".:Agga:."]bo gdzies czytalam ze jest bardzo szczupla.[/quote:ee50e3f00d]
Oczywiście, że jest, przecież widać na zdjęciach. :roll:
I rzeczywiście, nie powinna tak napinać szyji... :roll:
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

http://www.sportnitanci.com/webga/displayimage.php?album=lasthits&cat=338&pos=6
To zdjecie bardzo mi sie podoba, Elena pieknie na nim wyglada, wdziecznie zaprasza partnra do tanca lub wita sie z nim (nie wiem jak to odczytac).

Na tym zdjeciu http://www.sportnitanci.com/webga/displayimage.php?album=lasthits&cat=338&pos=4 jej miesnie wygladaja na duze, bardzo napiete ale moze nie rozdmuchujmy juz tego tematu..
To co mi sie nie podoba to wlasnie zabardzo napieta szyja.
"Elena ma fantastyczne warunki - m. in. właśnie ze względu na swoją długą szyję " Musimy odroznic napieta szyje od dlugiej. Podobno tancerze bardzo czesto napinaja zabardzo gorna czesc ciala podczas kiedy nogi sa za luzne. Moze Elena jescze to u siebie wyrobi i szyja bedzie wygladala naturalniej, chociaz ciezko pozbyc sie nawykow ktorych nauczono sie w dziecinstwie. Zobaczymy co przyniesie czas. Ja mam nadzieje ze kieds uda mi sie ja zobaczyc na deskach jakiegos teatru lub opery..
raisa

Post autor: raisa »

A mnie te linki nie działają...
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Kiedy wczoraj wracałam z kościoła, zauważyłam, że przede mną idzie Elena. I tak prawie aż do mojego domu. :twisted: Przypominając sobie to, co pisaliście przyglądałam się uważnie jej nogom- i muszę stwierdzić, że jej uda nie różnią się prawie WCALE od reszty nogi. :shock:
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:30125a7912] muszę stwierdzić, że jej uda nie różnią się prawie WCALE od reszty nogi. :shock: [/quote:30125a7912]
Marysiu, nie rozumiem.
Czajori

Post autor: Czajori »

Wydaje mi się, że wypowiadanie się na temat ewentualnych błędów czy braków Eleny na podstawie zdjęć jest nieobiektywne na maksa. Może akurat na tym jednym zdjęciu "napięła szyję"?
ODPOWIEDZ