...sorry, ale po co zaczynac ta cała kłutnie od nowa?! każdy wie jaka jest prawda, gratuluje tej dziewczynie, choć uważam, że we Wrocławiu, dostała to na co zasługiwała... :?
ja znam tą dziewczyne, We Wiedniu poszło jej bardzo dobrze może poprostu we Wrocławiu było gożej i dlatego miala tak mało punktów., wkońcu to byl jej pierwszy taki konkurs....więc nie ma sie co sprzeczać....fakt faktem że teraz jest na finałach.....ale nic nie pisze już bo może ona sobie tego ne życzy....
a jeśli chodzi o poziom tego wiedenskiego konkursu....to z tego co mi mówiła w ostatnich dniach osoba ktora jej tam teraz....to wiem że są tam naprawde dobre rosjanki i austryjaczki....ciesze sie że polka, w tym moja bardzo dobra koleżanka jest w finale....
Myśle, że ona przeczyta ten topic i jak będzie chciała się ujawnic to napisze jaką wariacje tańczyła. Nie będę tego robic za nią.
Też się małgo... ciesze, że nasza bardzo dobra koleżanka i Polka jest w finale :D
[size=9:2329c1cfb4]PS: mój post nr. 700 :D [/size:2329c1cfb4]
Hmmm... niesądze żeby taka strona istniała, przynajmniej ja o niej nic nie wiem. Ale może skończmy ten temat bo troche odeszłyśmy od tematu(i to chyba przeze mnie :wink: ) Jak tam przygotowania do następnego etapu konkursu, dziewczyny?? Jeśli byście wygrały (trzymamy mocno kciuki :D ) to dostaniecie jakieś nagrody, albo coś??
Z tego co wiem, nagrodą sa medale. W przypadku nagrody specjalnej przyznawane są chyba jakieś specjalne warsztaty baletowe, czy coś w tm rodzaju, nie wiem dokładnie... Jedna osoba z naszej szkoły dostała kiedyś tę nagrodę, ale niestety nie wiem co to wtedy było.