sprzedam/oddam pointy
Sprzedam praktycznie nowe pointy FREED of London.
rozmiar 5,5 XX (czyli 38/9 srednia szerokosc)
Założone na jedną próbe, mają przykurzone czubki i piętę. Jeszcze nie wyrabiane.
średniej twardości, myślę że dobrze się nadadzą także dla osób o słabej stopie.
Pointy praktycznie nie do dostania w Polsce, za granicą można je dostać od 70$ wzwyż ;)
Możliwa wymiana na pointy Freed, Bloch o szerokości XXX
(zdjęcia i dodatkowe info na maila)
rozmiar 5,5 XX (czyli 38/9 srednia szerokosc)
Założone na jedną próbe, mają przykurzone czubki i piętę. Jeszcze nie wyrabiane.
średniej twardości, myślę że dobrze się nadadzą także dla osób o słabej stopie.
Pointy praktycznie nie do dostania w Polsce, za granicą można je dostać od 70$ wzwyż ;)
Możliwa wymiana na pointy Freed, Bloch o szerokości XXX
(zdjęcia i dodatkowe info na maila)
sprzedam baletki
Witam,
Sprzedam nowe, nie uzywane baletki sansha rozmiar 9M co odpowiada ok 38-39 buta, Model Pro 1C, w kolorze jasno różowym, lososiowym. Baletki posiadają juz gumki gototwe do przyzycia.
Posiadam 2 pary.
Cena 55 zl plus przesylka. Cena sklepowa 75zl.
Sprzedam nowe, nie uzywane baletki sansha rozmiar 9M co odpowiada ok 38-39 buta, Model Pro 1C, w kolorze jasno różowym, lososiowym. Baletki posiadają juz gumki gototwe do przyzycia.
Posiadam 2 pary.
Cena 55 zl plus przesylka. Cena sklepowa 75zl.
Ponawiam ogłoszenie:
Sprzedam pointy Sansha Ovation 606 rozmiar 10X satynowe. Miałam je tylko na 3 lekcjach. Mają lekko przybrudzoną podeszwę na palcach i ślady po plastrach antypoślizgowych na czubkach. Mogę wysłać zdjęcia na maila. Cena: 65 zł + przesyłka (cena w sklepie to 180zł)
Georgia~
EDIT: sprzedane
Sprzedam pointy Sansha Ovation 606 rozmiar 10X satynowe. Miałam je tylko na 3 lekcjach. Mają lekko przybrudzoną podeszwę na palcach i ślady po plastrach antypoślizgowych na czubkach. Mogę wysłać zdjęcia na maila. Cena: 65 zł + przesyłka (cena w sklepie to 180zł)
Georgia~
EDIT: sprzedane
-
śnieżka_balerina