Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
ja niestety się rozchorowałam i nie miałam możliwości przyjść, czego bardzo bardzo żałuję :( zwłaszcza po tym wszystkim co piszecie i czego się nasłuchałam od koleżanki, która wyszła zachwycona. bardziej zachwycona niż po ostatnim Moscow City Ballet ^^ więc chyba na prawdę musiało być nieźle.... :D
no to przyda się to [jakby kto nie chciał zaglądać na stronę NCK, myśląc że wie już wszystko o koncercie...]:
W koncercie wezmą udział m.in.:
* Szkoła Baletowa w Krakowie
* Zespół Taneczny Form Nowoczesnych „Impet” – Rzeszów
* Teatr Tańca „Dzieci Krakowa” Iwona Olszowska
* Teatr tańca DF
* Zespół Pieśni i Tańca „Małe Słowianki”
* Zespół Pieśni i Tańca „Jadowniczanie”
* Zespół Pieśni i Tańca „Nowa Huta”
[quote:ed37707a55="Minarei"]Teraz to się wszyscy znają, tylko ja,sama, biedna czuję się wyobcowana ![/quote:ed37707a55]
No bo "integrowała się" nietańcząca część forum związana z Łąkową ;)
Ale co tam pewnie i na 25 sie wybierzemy więc może i integracja z częścią tańczącą się jakoś uda !
Wy w tym Krakowie niezłą paczkę ( nie baletową) swirnietą na pkt baletu tworzycie.
Tak się jakoś sklada ,że najwiecej sympatycznych ludzi na tym forum jest z Krakowa.
Powiem tak- ' Kraków stolicą baletu". Jeno nie przenoście nam Stolicy do Krakowa! :smile:
[quote:cf55dd0e0d="Father"]Wy w tym Krakowie niezłą paczkę ( nie baletową) swirnietą na pkt baletu tworzycie.
Tak się jakoś sklada ,że najwiecej sympatycznych ludzi na tym forum jest z Krakowa.
Powiem tak- ' Kraków stolicą baletu". Jeno nie przenoście nam stolicy do Krakowa! :smile:[/quote:cf55dd0e0d]
Aż się zaczerwieniłam :P
Nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć (napisać): DZIĘ - KU - JE - MY! i oczywiście zapraszamy :)
Nie no... to jest trochę załamujące jak sobie przypomnę 50 lecie, które wcale nie było tak dawno w moim odczuciu...
Dużo się działo, wiele ciekawych osobistości wystąpiło, niestety po 10 latach to pewnie niewiele z nich będzie w stanie się zdobyć na występ, ale od czego są młode pokolenia? ;)