o a ja mam pytanie odnosnie troczkow... jesli mi sie nie podobaja/nie pasuja czy cos innego czy moge je wymienic? czy jak juz zostana przyszyte to koniec?
a co sądzicie o czarnych pointach? my na zajeciach zawsze mamy miec czarny strój wiec pomyślałam, że może przy okazji ich wymiany sprawię sobie teraz czarne.. co o tym sądzicie? czy lepiej kupić zwykłe łosiosiowe albo brzoskwinione takie jak dotychczas... ?
chciałabym mieć czarne pointy, bo są inne, oryginalne, ale czy twoja nauczycielka ci pozwoli na takie? czy, np. na występy będziesz mogła w nich tańczyć? licz się z tym, że na czarne się czeka, chyba dość długo, ale nie wiem, no i są droższe. ale jeśli to nie problem to sobie kup- czarne pointy są śliczne i aż się proszą o zdjęcia :)
chodzi o to ze te pointy, w ktorych cwicze na lekcjach mi sie juz zniszczyly i zamierzam kupic nowe, a na wystepy mam inne, ktore dostalam... wiec na drozsza jedna pare moge cobie raz w zyciu pozwolic bo za te na pokazy nic nie placilam :)xD
no to jak masz inne to się nie wahaj i kupuj :D swoją drogą ci zazdroszczę, ostatnio mam fazę na różniaste pointy. będziesz fajnie wyglądać na treningach ;)