balet form nowoczesnych agh w krakowie

Słynni tancerze, zespoły baletowe, choreografowie, pedagodzy, tancerze polskich scen, krytycy, etc.;
kasiadance

Post autor: kasiadance »

witam wszystkich...... tanczylam w zespole jerzego birczynskiego i powiem wam ze to najlepsza szkola jaka moglam otrzymac..zgadza sie jest ciezko wytrzymac jego charakter ale jezeli zalezy ci na tancu to tak naprawde nie ma znaczenia..tylko dzieki niemu moge tak naprawde zyc tak jak mi sie podoba..tanczac i dajac lekcje tanca... to wspanailay artysta z ogromna wiedza ,dyscyplina y miloscia do tanca ktora sie przeobrazila po wieloletnich rozczarowaniach w ostrosc i uprzedzenie do ludzi.. nie mialam okazji podziekowac mu za wszystko co wiem tak wiec wykorzystam ta sytuacje i polecam wszystkim BFN...i uzbrojcie sie w cierpliwosc..sztuka to nic latwego.. pozdrawiam Katarzyna Ozog [color=green:6d96b95844] www.kasiadance.spaces.live.com [/color:6d96b95844]
guta

czy istnieje jeszcze balet form nowoczesnych AGH

Post autor: guta »

Witam wszystkich, którzy wiedzą, czy istnieje jeszcze i jak działa balet form nowoczesnych AGH albo gdzie działa pan Birczyński? Czy próby nadal są w prywatnym mieszkaniu? Czy ktoś tam jeszcze tańczy?
Pozdawiam
tonika

Post autor: tonika »

Podbijam pytanie, mam nadzieję, że ktoś odpowie ;)
Czy BFN AGH jeszcze funkcjonuje? Brak świeżych informacji/ zdjęć/ nagrań w internecie.
Jak często odbywają się próby, po ile godzin? Jakie są (bardziej ukryte, niż te zawarte w tekście na stronie) kryteria przyjęcia do zespołu/ udziału w zajęciach? No, i na końcu- jak z odpłatnościami?
ODPOWIEDZ