Klasyka - Bydgoszcz - zajęcia dla dorosłych

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
sofix

W tym roku 10 lat ogniska!!!

Post autor: sofix »

Witamy !!!
W Bydzi od praiw 10lat funkcjonuje ognisko baletowe.
Przepraszam...ciąg dalszy wiadomosci nastapi.
Celebrite

Post autor: Celebrite »

a można sie do was zapisać?Tańczyłam kiedyś taiec ludowy w MDKu nr 11 i zafascynował mnie balet.Poazdrawiam
klakier

nasze 10latek :D:D:D

Post autor: klakier »

elo wszystkim !!!!
ja od 10lat jestem w operce u p oli :D
jest czadowo odlotowo co roku mamy pokazy i fajnie wymiatmy, i w ogole megagit,w operze czasem wystepujemy,co prawda nie za ambitne role mamy, no ale coz.

to na razie tyle od klakiera ;P
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam nowe forumkowiczki z Bydzi . :) . Bardzo miło , że pojawił się ktoś następny z Bydzi bo już myslałem , że pozostanę tu osamotniony .
Może staniemy się prężną grupeczką na tym forum , i dzięki temu równierz uda się nam wspólnie zainteresować innych ludków z Bydzi tańcem klasycznym .
Specjalne pozdrowionka dla forumkowiczek z Bydzi : Karlajn , Celebrite , Sofix , i Klakierka oraz dla wszystkich forumkowiczów równierz ... :D :wink: .

P.S. Celebrite jeżeli chcesz spróbować swoich sił w klasyce to zapraszam na zajęcia do mnie do naszej wesołej grupeczki , lub też kicnij sobie do Studium Baletowego . Nareczka :wink: .
molly

Post autor: molly »

zapraszamy serdecznie na nasza lekcje pokazową która będzie w czerwcu(jeszcze podam kiedy dokładnie). Molly, Klakier i Sofix ( św. Trójca z ognicha :D )
molly

Post autor: molly »

Celebrine serdecznie zapraszamy do naszej grupy. Zajęcia mamy we wtorki o 18, w środy o 16.30, w czwartki o 18, w Piątki o 18 i w Soboty o 10 lub 12( to zależy) W gmachu Opery Nova na Gdańskiej
Czekamy :D- Molly(Longer), Sofix and Klakier
Kasia G

Post autor: Kasia G »

pozwole sobie w tym miejscu na mały offtopic i powitam silną grupę bydgoską na forum, miło że jesteście z nami :)
sofix

Do Wojtaka-adepta:D

Post autor: sofix »

Drogi Wojtku!!Mamy nadzieję(Ja,Molly,Klakier),że Śnieżka się spodobała.Fajnie też ,żę pozanłeś już zespół baletowy i gmach.Czas poznać ognisko ,które słynie z...fajnych pokazów i...Ogólnie jesteśmy wporządku.Zespół nas nie lubi chociaż nie wiemy czemu.Myślą,że jesteśmy na bardzo niskim poziomie i czekają na nasze porażki i potyczki.Było już wiele osób utrudniających nam "pobyt" na scenie."Pobyt"!!Role ,które są nam przyznawane są rolami czasami śmiesznymi.Nie możemy sie wykazać.Jedyną rolą jest małpka w przedtsawieniu pt "Kot w butach".
Życzymy miłych i owocnych lekcji u pani Ani.Myślimy,że ona poprowadzi z Wami lekcje bardzo ciekawie.Przyznajemy ,że jesteśmy ciekawe jak wyglądają te lekcje i chciałybyśmy móc chociaz w jednej uczestniczyć.Dla nas-"gwiazd odniska" :P pani Tłokińska jest autorytetem.Macie naprawde dobregoo nauczyciela.Nauczyciel jest bardzo ważną osobą,kóra mobilizuje do pracy.:)
Celebrite

Post autor: Celebrite »

Cześć Molly! Pwiedz mi jakie waruki powinnam spełniać aby móc uczestniczyć w Waszych zajęciach? Czy niezbędny jest zakup baletek?
Sixa

Post autor: Sixa »

Koleżanki !! zobaczyłam zamuliłam i przybyłam! by Sixa from Ognisko Company
ODPOWIEDZ