słuchajcie, nie chcę zapeszać, aleee..... rozmawiałam niedawno z dyrektorem Domu Kultury i powiedział mi że JEST możliwe zorganizowania warsztatów tanecznych na wakacje... Muszę tylko jeszcze poszukać osób które takie warszaty by poprowadziły.... I co o tym sądzicie? :D
[quote:c1f25ad1d3="czekoladka"]u mnie w Kielcach takie coroczne warsztaty wakacujne organizuje Tomek Rowiński z zespołem Rewanż www.rewanż.pl[/quote:c1f25ad1d3]
ale on organizuje wlasnie obozy taneczne
[size=9:f7dccebf0e][color=darkblue:f7dccebf0e]Część postów usunięto. Nie były na temat, nic nie wnosiły do dyskusji.[/color:f7dccebf0e][/size:f7dccebf0e]
Jeśli chodzi o wakacje, to bardzo gorąco polecam warsztaty tańca w Poznaniu (odbywają się zwykle w drugiej połowie sierpnia). Chętni mogą wybrac spośród najrózniejszych technik tanecznych takie zajęcia, jakie najbardziej im odpowiadają. Poza tym, każdy kurs jest prowadzony na 2 lub 3 poziomach zaawansowania, więc zarówno początkujący jak i profesjonaliści znajdą tam dla siebie miejsce. Sama byłam tam z koleżankami w zeszłe wakacje i oczywiście wybieramy sie tam również w tym roku!!!!!! :wink:
Witam ,tak tu ludziska poszukują obozu tanecznego .... Ja taki chciałem zorganizować dla początkujących ,najpierw w przełom czerwca i lipca 2005 potem przesunąłem na początek sierpnia 2005 ,ale każda osoba chciała w innym terminie ....i odwołałem i cóż o tym myśleć ??? 8) ale co się odwlecze to nie uciecze :) .