Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
radzimy sobie bez sali gimnastycznej, bo mamy sale baletowe ;) u nas w szkole jest aula, w której jest widownia, ale różne koncerty szkolne wystawiamy na scenie Młynarskiego w TW.
Aspicia powiedz mi ile macie sal w szkole i jakie mniej wiecej metraże.
ja na razie mysle o 1 sali = 100m2, 1 sali = 30 m2, i czterech mniejszych do ćwiczeń indywidualnych np. dla pary.Zastanawiam się nad aulą z widownią.
Co myślicie wogóle na temat bufetu w takiej szkole? czy wogole jecie normalnie czy jestescie wiecznie na dietach? :wink:
TW? czyżby Teatr Wielki?dobrze rozumiem? hehe...czyli nie jestescie na dietach? :wink: nie jadacie specjalnych dan po konsultacji z dietetykiem ? :wink:
Sale są znacznie większe. 5 ok. 90 m2 i jedna ok. 200m (oceniane na oko na podstawie zdjęć :wink: -> musiałam kogoś poprosić o oszacowanie, bo sama nie mogłam sobie nawet przypomnieć jakiej są wielkości :wink:)
A zdjęcia szkół są na ich stronach ->np [url=www.baletowa.pl]Warszawa[/url], [url=http://www.szkolabaletowa.pl]Gdańsk[/url]. Tam można sobie obejrzec jak szkółki wygladaja od środka.
Z oglądanych wnetrz takich szkół zauwazylam ze drążki montowane są na przeciwko lustrzanej ściany? dobrze myśle? czy zdarza sie tez inaczej i jest to zupłnie bez znaczenia?