Wnętrze szkoły baletowej!!!!pomóżcie

Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Aspicia

Post autor: Aspicia »

radzimy sobie bez sali gimnastycznej, bo mamy sale baletowe ;) u nas w szkole jest aula, w której jest widownia, ale różne koncerty szkolne wystawiamy na scenie Młynarskiego w TW.
diomeda

Post autor: diomeda »

Aspicia powiedz mi ile macie sal w szkole i jakie mniej wiecej metraże.
ja na razie mysle o 1 sali = 100m2, 1 sali = 30 m2, i czterech mniejszych do ćwiczeń indywidualnych np. dla pary.Zastanawiam się nad aulą z widownią.
Co myślicie wogóle na temat bufetu w takiej szkole? czy wogole jecie normalnie czy jestescie wiecznie na dietach? :wink:
Aspicia

Post autor: Aspicia »

bufet mamy!! i to jaki!! hehe ;) co do metrażu, nie mam linijki w oczach, ale spore mamy te sale- w szkole 6 i jeszcze korzystamy z sal w TW.
uleczka

Post autor: uleczka »

przy takim wysiłu nie da ie byc na diecie, trzeba jesc zeby miec energie:P
diomeda

TW? czyżby Teatr Wielki?dobrze rozumiem? hehe...czyli nie jestescie na dietach? :wink: nie jadacie specjalnych dan po konsultacji z dietetykiem ? :wink:
diomeda

Nadaj mnie intryguje salon odnowy biologicznej:)
Gość

Post autor: Gość »

Sale są znacznie większe. 5 ok. 90 m2 i jedna ok. 200m (oceniane na oko na podstawie zdjęć :wink: -> musiałam kogoś poprosić o oszacowanie, bo sama nie mogłam sobie nawet przypomnieć jakiej są wielkości :wink:)
A zdjęcia szkół są na ich stronach ->np [url=www.baletowa.pl]Warszawa[/url], [url=http://www.szkolabaletowa.pl]Gdańsk[/url]. Tam można sobie obejrzec jak szkółki wygladaja od środka.
diomeda

Ja raczej myślałam o małej szkole :) nie aż takiej olbrzymiej :)
diomeda

no i nie ogólnokształcącej. bo podejrzewam ze w ogolnoksztalcacej to sa tez normalne lekcje jak matma polski itp.
diomeda

Z oglądanych wnetrz takich szkół zauwazylam ze drążki montowane są na przeciwko lustrzanej ściany? dobrze myśle? czy zdarza sie tez inaczej i jest to zupłnie bez znaczenia?
ODPOWIEDZ