Chciałbym spróbować jak to jest w tych pointach, no ale nie mam takich możliwosci a nie będe inwestowal w pointy tylko dla próby. Czy to podobne odczucie jak stanięcie na ząbkach łyżew?
[quote:3137427991="Father"]Chciałbym spróbować jak to jest w tych pointach[/quote:3137427991]
Kup sobie twarde kapcie i spróbuj stanąć :)
Podpatrzyłem to u syna mego kochanego dla którego jest to równie normalne jak marudzenie. No i sam próbowałem i da się :DDD
[quote:a2bd7ce411="Father"]nie będe inwestowal w pointy tylko dla próby. [/quote:a2bd7ce411]
yyy.... ja w sumie tak wlasnie zrobilam. i narazie nie polamalam sobie nog... ale w dalszym ciagu nie umiem wejsc na pointe na jednaj nodze... (nie wiedzialam ze mam az tak slabe nogi i kostki.... :/ ) nie zaluje, ze je sobie kupilam, chociaz zaluje, ze wczesniej nie znalazlam tego forum...moze moj wybor co do modelu bylby inny....ale coz....juz po ptokach. :P
ja staje ale nie na pointe tylko tak jakby wywracam palce calkiem. ale jak moja kumpela probowala tak stanąc to szczelily jej cztery palce.... wiec nie polecam. :P
Chyba trochę ma. Rozmowa jest o tym jak samemu stanąć w pointach i czy w ogóle to jest możliwe. Rozumiem, że dla Ciebie Joanno to może być smieszne i irytujące.