[i:b71aa0b534][b:b71aa0b534]Wielcy tancerze nie są wielcy z powodu ich techniki, ale z powodu ich pasji... M. Graham[/b:b71aa0b534][/i:b71aa0b534][/quote:b71aa0b534]
Śliczne... :cry: :roll:
hmmmm, to zależy... znam osoby, które mają taką pasje, są takimi indiwidualistami, ze to aż im utrudnia osiągnięcie techniki:) To siędzi gdzieś we wnątrz - napewno spotkaliście takich tancerzy...
Wracając do gimnastyczek... Kojarzy ktoś układy Vitrichenko z Osaki? Po prostu śliczne, właściwie wszystko idealnie zrobione, i z takim wdziękiem... Tylko tyle że sędziowie tego nie docenili. Może jutro wrzucę filmiki, jeśli chcecie.
Jak zawsze oglądałam gimnastyczki na Eurosporcie to też miałam wrażenie że za mało u nich tej gracji i to nie jest taniec, jak to niektóży mówią. :roll:
Jezu jak tak patrze na te dziewczyny to mi sie robi słabo :shock: mam wrażenie że zaraz im kręgosłup pęknie :shock:
Co nie znaczy ze mi się to nie podoba :P podziwiam te gimnastyczki te ich poświecenie zdrowia ^^'
Ach te "Jezioro łabędzie" Bessonovej po prostu :D cudo ^^ a jak ze wstążką...!
Bessonova wogóle jest świetna, najbardziej podobał mi się jej występ na gali razem z godunko i Vasiną. Ten filmik jest http://www.rsgvideos.com/ na tej stronie to było Deriugina Cup 2005 w Other videos - zobaczcie sobie:) Tam jest jeszcze sama Bessonova w świetnym układzie :)
własciwie to zdjęcia z cyrku, wogóle dla mnie to nie jest balet - bo ne chodzi o to żeby miec taki ubiór, tylko żeby tańczyć klasyczny, a nie cyrkowy :/