przeprost kolan
-
.:Odylia:.
-
-
-
mhm...nic juz nie powiem bo chociaz wiadomo ze kazdemu co innego sie podoba i nie podoba to na naszym kochanym forum dalej nie mozna miec wlasnego zdania,bo kazdy przesciga sie w wyrazaniu profesjonalnych opinii :roll: dla mnie to sa "zdrowe" nogi... http://img135.imageshack.us/my.php?image=7700101bu6.jpg a wykrecenie owszem,dziewczyna ma i podbicie pewnie tez(ale jak pozniej pisze to zlamane pointy :roll: )i nie wspominalam ze te przeprosty sa przeogromne-małe nie są bo wyobrazcie ja sobie w pierwszej pozycji,nie mialaby duzej "dziury" miedzy stopami? :wink:
moja koleżanka nic nie tańcząca ani nie ćwicząca ma przeprosty. i to nawet-nawet spore. prob;lem w tym, że ona się upiera, że przeprostów nie ma :roll: już jej tłumaczyłam, że ma, że to nie jest dla niej zdrowe itd., a ona ciągle, że nie ma przeprostów.
nie uważacie, że nasze społeczeństwo jest nieuświadomione w tym kierunku? niby można dostać jakieś (wspominane już kiedyś) jakieś tam "maszyny" "leczące" przeprosty, ale jak nawet lidzoe nie wiedzą, że mają przeprosty, to jak tu niby ich leczyć?
nie uważacie, że nasze społeczeństwo jest nieuświadomione w tym kierunku? niby można dostać jakieś (wspominane już kiedyś) jakieś tam "maszyny" "leczące" przeprosty, ale jak nawet lidzoe nie wiedzą, że mają przeprosty, to jak tu niby ich leczyć?