Gimnastyka artystyczna/sportowa
-
Adolescente
Kasia :) napisała:
[quote:f747cef47f]Dla mnie najladniejsza jest wstazka (ta delikatnosc....magia...) i obrecz...(zadziwia mnie)... chcialabym miec przegiecie...ale nie az takie...[/quote:f747cef47f]
nooo z obręczą to są akcje... podrzuci, obróci się, złapie i przez nią przeskakuje... kurde że one wiedzą kiedy się schylić..! :shock:
Paula:
[quote:f747cef47f]Te dziewczyny moga zachwycić zwinnością ruchów i chyba absolutnym brakiem strachu. Np. takie żwiczenia na równowazni... [/quote:f747cef47f]
równoważnia.... jezu :roll:
[quote:f747cef47f]Dla mnie najladniejsza jest wstazka (ta delikatnosc....magia...) i obrecz...(zadziwia mnie)... chcialabym miec przegiecie...ale nie az takie...[/quote:f747cef47f]
nooo z obręczą to są akcje... podrzuci, obróci się, złapie i przez nią przeskakuje... kurde że one wiedzą kiedy się schylić..! :shock:
Paula:
[quote:f747cef47f]Te dziewczyny moga zachwycić zwinnością ruchów i chyba absolutnym brakiem strachu. Np. takie żwiczenia na równowazni... [/quote:f747cef47f]
równoważnia.... jezu :roll:
-
drCoppelius
-
drCoppelius
A ja dużo bardziej wolę GS, mimo że brak w niej wdzięku. Ale za to jakiego skupienia potrzeba, aby wykonać te wszystkie ćwiczenia: na równoważni czy na poręczach ... Wystarczy jedno rozluźnienie mięśnia i kontuzja itd. Przecież jak się dostanie np. maczugą w głowe to lepiej niż zpaść na głowę z poręczy :P
-
martusiaa4u