sprzedam/oddam pointy
pointy freed sprzedam nowe
sprzedam nowe, nieuzywane pointy freed
-model studio proffesional rozmiar 4,5 czyli 37. Cena do negocjajcji ale ok 120 zl.
- model pro special rozmiar 6,5 czyli 40.
- sansha legende rozmiar 10X
Pointy sa nowe, w oryginalnych woreczkach.
Info na priv. :)
-model studio proffesional rozmiar 4,5 czyli 37. Cena do negocjajcji ale ok 120 zl.
- model pro special rozmiar 6,5 czyli 40.
- sansha legende rozmiar 10X
Pointy sa nowe, w oryginalnych woreczkach.
Info na priv. :)
Sprzedam pointy grishko dream pointe (najnowsza wersja 2007 dużo lepsza).
Pointy w rozmiarze 5.5 xxx HF (hard).
Dodaję dodatkowo troczki z gumą firmy gaynor minden bądź bunheads. (nie są przyszyte)
Pointy są nowe, zostały tylko wyjęte i włożone do siateczki gaynor minden (również mogę dołączyć)
Oprócz tego mam na sprzedaż/wymianę nowe wkładki w pudełku. Wkładki są silikonowe, wysokie (obejmują wszystkie palce) są różowe, firma venturelli. mają grubość ok.2mm przy czym czubek (tam gdzie palce) jest wzmocniony.
Pointy w rozmiarze 5.5 xxx HF (hard).
Dodaję dodatkowo troczki z gumą firmy gaynor minden bądź bunheads. (nie są przyszyte)
Pointy są nowe, zostały tylko wyjęte i włożone do siateczki gaynor minden (również mogę dołączyć)
Oprócz tego mam na sprzedaż/wymianę nowe wkładki w pudełku. Wkładki są silikonowe, wysokie (obejmują wszystkie palce) są różowe, firma venturelli. mają grubość ok.2mm przy czym czubek (tam gdzie palce) jest wzmocniony.
Witam,
Sprzedam pointy Sansha Recital 202s ,rozmiar 11M ,czyli tak ok 39 ,2 razy używane, lekko przybrudził się czubek, mają doszyte troczki ,koloru blado różowego, dorzucę wkładki sylikonowe, mogę wysłać zdjęcia.
Cena do negocjacji (jeżeli co to taniej) ale ok 120 + przesyłka,
Kontakt e-mail: xandiax@gmail.com
Sprzedam pointy Sansha Recital 202s ,rozmiar 11M ,czyli tak ok 39 ,2 razy używane, lekko przybrudził się czubek, mają doszyte troczki ,koloru blado różowego, dorzucę wkładki sylikonowe, mogę wysłać zdjęcia.
Cena do negocjacji (jeżeli co to taniej) ale ok 120 + przesyłka,
Kontakt e-mail: xandiax@gmail.com
-
Wiktoria0902
PILNIE POSZUKUJE POINT
[b:9075742c03]Witam
Pilnie poszukuję point obojętnej firmy na wąska stopę o rozmiarze 39. odkupie tanio . Pointy mogą lekko zniszczone - potrzebne są do sesji.
z góry dziękuję :) [/b:9075742c03]
Pilnie poszukuję point obojętnej firmy na wąska stopę o rozmiarze 39. odkupie tanio . Pointy mogą lekko zniszczone - potrzebne są do sesji.
z góry dziękuję :) [/b:9075742c03]
Sprzedam pointy Gaynor Minden.
Cena atrakcyjna - były używane tylko do pozowania do zdjęć, nietańczone.
Mają fabrycznie wklejone skórzane osłony nosków, a w środku wmontowane gąbkowe wkładki. Troki i gumki wszyte.
Rozmiar 7M (4-521-22) wg Gaynor Minden to amerykański rozmiar 6, czyli 36, szerokość średnia.
Cena 150 zł. Wysyłka gratis. W Warszawie można się umówić na przymiarkę.
Zdjęcia i szczegóły mailowo :) sikorskam@yahoo.com
Szczegóły o tej marce:
http://www.dancer.com/fitting.php
[b:47ce3825bd]NIEAKTUALNE[/b:47ce3825bd]
Cena atrakcyjna - były używane tylko do pozowania do zdjęć, nietańczone.
Mają fabrycznie wklejone skórzane osłony nosków, a w środku wmontowane gąbkowe wkładki. Troki i gumki wszyte.
Rozmiar 7M (4-521-22) wg Gaynor Minden to amerykański rozmiar 6, czyli 36, szerokość średnia.
Cena 150 zł. Wysyłka gratis. W Warszawie można się umówić na przymiarkę.
Zdjęcia i szczegóły mailowo :) sikorskam@yahoo.com
Szczegóły o tej marce:
http://www.dancer.com/fitting.php
[b:47ce3825bd]NIEAKTUALNE[/b:47ce3825bd]
Ponawiam ogłoszenie.
Mam na sprzedaż 3 pary point:
1. Sansha Ovation 3/4, rozm. 12 X, używane, ale da się ćwiczyć ;)
2. Sansha Legende, rozm. 12 X, używane, stan bardzo dobry
3. Sansha Lyrica 12 W, założone na dwie lekcje.
Ceny do negocjacji! Proszę o kontakt na PW.
**Sprzedam wkładki żelowe - cena 90 zł.
[img:1d9470df08]http://www.skleptaneczny.com.pl/images/produkty/105/normal/ThzGQ3enzh.jpg[/img:1d9470df08]
Mam na sprzedaż 3 pary point:
1. Sansha Ovation 3/4, rozm. 12 X, używane, ale da się ćwiczyć ;)
2. Sansha Legende, rozm. 12 X, używane, stan bardzo dobry
3. Sansha Lyrica 12 W, założone na dwie lekcje.
Ceny do negocjacji! Proszę o kontakt na PW.
**Sprzedam wkładki żelowe - cena 90 zł.
[img:1d9470df08]http://www.skleptaneczny.com.pl/images/produkty/105/normal/ThzGQ3enzh.jpg[/img:1d9470df08]