The Company

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Dzięki Sfra za szybką odpowiedź . Kurczę tylko , że ja z anglika jestem nóżka a o francuskim to już lepiej nie wspomnę - pełna egzotyka . :D .
A czy '' The Company '' jest w wersji angielskiej ?.
sisi

Post autor: sisi »

jakby co to mam Center Stage po angielsku. ale z tego co wie to na www.napisy.org mozna sobie sciagnac napisy
Wojtek4p

Dzięki Sisi za przypomnienie o możliwości ściągnięcia napisów o tym nie pomyślałem . :) :wink: .
*Julinka*

hej

Post autor: *Julinka* »

Mam dobrą wiadomość!!!"The Company" jest w niektórych wypożyczalinach kaset wideo!!!!Ja mieszkam w Poznaniu ale myśle, ze w Warszawie np. tez jest!!!Oglądałam już go i musze przyznać , ze może i ten film jest miejscami(ale rzadko)troche nudny ale fajnie tańczą!! :D
Tranquility

Post autor: Tranquility »

w moim mieście nie ma, nawet w Beverly Hills Video ale można sprawdzić, w których wypożyczalniach jest (w jakich miastach) na stronie tej sieci wypożyczalni [url]www.bhv.pl[/url]
sfra

Post autor: sfra »

A nie.. Przepraszam, ale sie pomyliłem... THE COMPANY mam w wersji z polskim lektorem :-)
sisi

Post autor: sisi »

a masz na plycie czy na komp?[....]
Ala

Post autor: Ala »

O jaaaa!!! Sfra masz te filmiki i nic mi nie mówisz!!! :wink: Dorwe Cię na następnych zajęciach z płytkami (...) :twisted: 8)
sfra

Post autor: sfra »

Mam na płytkach...

Alu, prosze bardzo dorwij mnie :)
Wojtek4p

Witaj Sfra . Mam małe pytanko jeśli masz te dwa filmy (...) Możesz dać znać na prywatną wiadomość lub tutaj jak chcesz ja się dostosuję . Dzięki i narka . :D .
ODPOWIEDZ