Sklep baletowy w Pozaniu

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Paula

Post autor: Paula »

A wiesz jakiej firmy baletki?
sisi

Post autor: sisi »

baletki są firmy bliżej nieokreślonej (podejrzewam, że sami robią), natomiast pointy są o twardości XXX i XXXX - tyle widziałam, nie pytałam o więcej (chociaz jakby ktoś chciał jakieś konkretne to mogę zapytać następnym razem)

aha, w sklepie można znaleźć też szeroką gamę specyfików do makijażu scenicznego
Gość

Post autor: Gość »

Byłabym bardzo wdzięczna, gdybyś sprawdziła
[size=7:72a178a4df]Sisi - twardośc w literkach; w iksach jest szerokość[/size:72a178a4df] :wink:
sisi

ale gafa :oops: heh, ja sie nie znam na Grishkach, nigdy ich nie miałam :oops: :wink: ale oczywiście sprawdzę :) a co do modeli to kątem oka zauważyłam tylko ze mają" Maya I, Maya II, Fouette, Vaganova i jeszcze inne
sisi

ok, sprawdziłam - jeśli chodzi o pointy to mają ze wszystkich modeli tylko dwie twardości - H i M (H&M :lol: :lol: )

baletki: szyte w pracowni specjalnie dla firmy, płócienne, od środka flanelka, skórkowa dzielona podeszwa, różne kolory, bez gumek.
Gość

Post autor: Gość »

Wielkie dzięki Sisi =]*

Znalazłam [url=http://sklep.impre-art.com.pl/index.php?impreartSessionNowa=d898fd572d263d06410550876f19d466]stronkę[/url] tego sklepu (tylko - przynajmniej mi - prawie nic nie wyświetla sie w ofercie)
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Ta strone znalazlam juz jakis rok temu ale stwierdzilam ze pewnie sklep jest nie czynny bo strona nie dziala (nic nie wyswietla sie w ofercie). Od tego czasu sie nic nie zmienilo a szkoda bo widac ze maja ciekawy asortyment.. :D
Cheryl

Post autor: Cheryl »

Jeśli ktoś chciałby numer telefonu do sklepiku baletowego w Poznaniu na Strym Rynku, to służę pomocą na PM!! :))
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Na Łąkowej sprzedają pointy i wkładki i wiele innych rzeczy... Coś do makijażu... To chyba jakiś sklep artystyczny...

P.S. Sprzedają tam świetne wkładki zelowe. Sama mam i gorąco polecam..
przyjaciolka

Post autor: przyjaciolka »

Na Łąkowej w Poznaniu czy Krakowie????
Możecie napisać dokładny adres???

Ja też służę pomocą w sprawie tego sklepiku na Starym Rynku.
Piszcie,proszę na PM ;)

Z pozdrowieniem.
ODPOWIEDZ