Rok szkolny 2007/08

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Marysia W

Post autor: Marysia W »

Mój najnowszy cel - dostać się do TM. ;>
oraz...
5 z matmy. 8) (bardzo, bardzo realne :roll: )
raisa

Post autor: raisa »

Cele:
6 z polaka (musze teraz ewidentnie zabłysnąć XDD)
podtrzymac takie oceny jakie miałam (albo lepsze)
być najlepszą z klasyki
wreszcie przełożyć swoją wene na cos konkretnego i pokazać to komuś (chodzi mi o pisanie i o taniec)
wreszcie coś zrobić ze swoim poplątanym życiem towarzyskim
skonkretyzować to do czego dążę i [b:4a1a156b83]dążyć [/b:4a1a156b83] do tego
...oraz inne...różne takie...
edysia baletnica

Post autor: edysia baletnica »

A więc tak będe : wstawac rano punktualnie o godz.6,30 jakiś czas potem wychodzic na przystanek autobusowy i pokonywac długą droge do mojego dziwnego gimnazjum w paskudnym niebieskim mundurku :( potem przez około sześc godz. bede sedziała w ławce na lekcjach i zdobywała nowe pokłady wiedzy.wróce do domu szybko zjem obiad , odrobię ledwo jedno zadanie dom. i wsiąde w samochód który zawiezie mnie prosto na zajęcia baletowe tam będe dawac z siebie wszystko i tańczyc , tańczyc, tańczyc :P potem wróce padnięta do domu ale bardzo szcęśliwa, dokończe odrabiac lekcje i zmęczona zasnę jak niemowlak :lol: i tak bedzie prawie codziennie przez 10 miesięcy
I będe sie uczyc,uczyc,uczyc(czasem z histori na sprawdzian musiałam się uczy 3 stron A4 na pamięc mamy okropną historyczke) i jeszce raz uczyc by dostac kolejny czerwony pasek , kolejne piątki itd...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Utrzymać średnią, przestać robić wszystko na ostatnią chwile (odkrywać we wtorek o 22:30, że w środę mam np. sprawdzian z historii z 70 stron i cały rozdział zadań dodatkowych na matme), zostać laureatką w jakiejś olimpiadzie, żeby się potem liceum nie martwić i testami, ćwiczyć i starać się na balecie... hmmm... coś tam się jeszcze po drodze znajdzie... O! Wyrobić sobie to cholerne podbicie!
Maron

Post autor: Maron »

a moim największym celem jest dożyć do następnych wakacji :lol:
i się nie spóźniać XDD ooo to podstawa :lol:
no i wykonać w międzyczasie mniejsze lub większe cele, ale to już zachowam dla siebie... ;)
Nati

Post autor: Nati »

u mnie ciężko jest się nie spóżniać.... szczególnie zimą gdy autobusy maja opużnienia....:( ja po porstu jakoś chcę sobie poradzić w szkole.... robić wszytskie prace plastyczne na czas (nigdy tego nie robie) :(
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Zyczę Wam wszystkich zaplanowanych przedsięwzieć zrealizować na 100 % .Ja nie wyznaczam sobie jakiś konkretnych celów ale myślę ,zeby ten rok szkolny/akademicki był owocny dla wszystkich Was .Pozdrawiam 8)
staace

Post autor: staace »

Moje plany??? hmmm będę pilną uczennicą (taaaaaaa jaaaaasne hehe :) ) a tak na serio to trzeba sie wziąć za nauke ale bez przesady no i oczywiście TANIEC, TANIEC, TANIEC!!!!
Trzymam kciuki za wszystkich aby wytrwali w swoich postanowieniach!!!

Staace
Agacior13

Post autor: Agacior13 »

hmm.. moje postanowienia.. poprawic oceny bo narazie jestem załmana.. nie mam czasu sie uczyc bo cały czas poświecam na taniec.. ;D
ale dam rade.

Tancerze Zawsze Dają Rade.. ;)

pozdrawiam wszystkich i zycze wytrwałosci..;)
Nati

Post autor: Nati »

ja zawsze wybieram taniec....szkoła jest na drugim miejscu. Mimo tego i braku czasu na naukę mam bardzo dobre oceny. Mój przepis: uważnie słucham na leckjach i potem przed sprawdzianem wystarczy ze dosłownie zerknę do zeszytu
ODPOWIEDZ