Odchyły forumowiczów :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
raisa

Post autor: raisa »

A ja ostatnio zauważyłam, że jak mam doła to zawsze oglądam nagrania z tegorocznego koncertu naszej szkoły w TW. A później zawsze humor mi się poprawia ;)
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

O tak! Galeria Krakowska to podstawa... Zauważyłam, że z Chat Gatto chodzimy tam conajmniej 2 razy tygodniu, a najczęściej odwiedzamy H&M... :D Na punkcie włosów tez mam obsesje, jak ich nie wyprostuje, to spinam w kucyka i wczędzie wpinam wsówki, żeby nic nie wyszło... :)
magda170c

Post autor: magda170c »

Ja mam parę odchyłów zwiazanych z baletem np. jak wstaję rano do szkoły to robie 200 brzuszków i sie rozciagam. Nawet jak sa jakies święta lub wolne dni, zawsze to robię (jakis nałóg). Albo siedząc gdzieś na podłodze automatycznie siadam w zabce. Obsesja na temat Galerii u mnie tez wystepuje, ale częściej w formie Galeria Kazimierz :D . Albo tez cały czas na współczesnym przeszkadza mi kostium ( bo u nas na współczesnym musimy miec tylko kostium i spodnie bez żadnych majtów rajstop itp. cały czas poprawiam kostium).W grupie moich odchyłów jest także miejsce na tańczenie w miejscach publicznych (głównie było to wtedy, gdy miałam 10 lat )zaczynałam tańczyc np. na rynku jak szłyśmy gdzieś z mamą, albo jak raz wyszłam ze szkoły na jesieni w samym kostiumie i baletkach -(wtedy chodziłam do operetki) i zaczełam tańczy na plantach w tej altance na przeciwko restauracji. Miałam wtedy z 8-9 lat. :D
Książe Benno

Post autor: Książe Benno »

Ja od niedawna mam tendencje do dramatyzowania, albo pomijam konwenans wymyślony przez naszą wychowaczynią: "NA LEKCJI NIE ODZYWAMY SIĘ NIE PYTANI" <-- to formułka wymyślona przez naszą wych. :roll: Ja jako wzorowy uczeń zawsze ją mówiłem, a teraz mnie znudziła i powiedzałem NIE ale to chyba niejest odchył...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Takie formułki wymyśla wiele nauczycieli. I wielu uczniów nie zwraca nie nie uwagi :D
~ balerinka ~

Post autor: ~ balerinka ~ »

To prawda... u mnie w grupie zawsze jak tylko jest okazja (np. ubieranie point) wszyscy gadają...
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

Ja tu bardziej mówiłam o zwykłej szkole...
Fleuve

Post autor: Fleuve »

[quote:d4dfdb09f2="Columbina"]
I mam obsesję na punkcie moich włosów :P uwielbiam je szczotkować, układać itp :P - muszą zawsze wyglądać idealnie, dlatego też zawsze mam ze sobą szczotkę :P (do kościoła też noszę szczotkę, chociaż nigdy jej tam nie użyłam) :P[/quote:d4dfdb09f2]

Ja mam podobnie - czasem jak noszę szczotkę do szkoły to nawet jej nie użyję [bo po prostu nie mam kiedy], ale jak jej nie wezmę ze sobą, to odczuwam straszny brak :lol: .

Jednym z moich odchyłów jest jechanie autobusem, który okrąża moje osiedle - chodzi o to, że zamiast jeździć tymi które jadą zwykłą trasą i które kursują co 5 minut, ja wolę jechać tym okrężnym, bo jego trasa ma w sobie jakiś urok :wink: .
Calineczka

Post autor: Calineczka »

[quote:0c938a9d6b="aankaa_baletnica=)"]Ale mam obsesje na punkcie moich włosów. Co chwile mi się wydaje, że są już tłuste i powinnam umyć (ale tylko ja tak uważam...). Ogólnie nie mogłabym myć głowy rzadziej niż codziennie... :D [/quote:0c938a9d6b]
Ostatnio zaczęłam myć włosy codziennie i już nie mogę się odzwyczaić. No i wszędzie chodzę w moich sneakersach, są mega wygodne.
Nati

Post autor: Nati »

ja to samo! ostatnio włosy myje codzien i chodze w sneakersach :) poza tym lubie wachac ksiazki i gazety,zgniatac ręką masło w opakowaniu, ruszać ręką w ryżach i innych ziarnach i patzrec jak zaparza sie herbata :D
ODPOWIEDZ