Sklep baletowy w Pozaniu

Adresy i linki do sklepów. Dyskusje na temat producentów. Informacje o nowych sklepach.
Anna-Maria

Post autor: Anna-Maria »

W ogóle zdjęcia się na tej stronie Impre-Artu nie wyświetlają :/
Byłam kiedyś na Łąkowej w poszukiwaniu tego sklepu, pytałam się, jednak nie znalazłam go. Nikt w życiu o tego typu sklepie nie słyszał.
Sklep-widmo? :shock:
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Ja w nim byłam tylko już nie mam adresu. Bo nie znam na pamięć.
Anna-Maria

Doczytałam że jest to Łąkowa 21.
Agasiek

Post autor: Agasiek »

Być może. Ale jeśli uda ci sie do niego dotrzeć to wykup wszystko. :twisted: Ten sklep jest dla mnie fantastyczny.
Anna-Maria

Wszystko powiadasz? :D
Myślisz, że przyjmą w zamian moje stare misie i czytanki?
.:Agga:.

Post autor: .:Agga:. »

Czy orientujecie sie jaki jest asortyment w sklepie baletowym w Poznaniu? Przegladalam strone internetowa, ktora juz od kilku lat jest pusta. Nawiazalam kontakt z Pania, ktora zajmuje sie sprzedaza asortymentu sklepu na terenie Gdanska. Wybralam dosc duza ilosc kostiumow, ocieplaczy i baletki - okazalo sie ze nic nie ma. Podobno sklep ten nie prowadzi sprzedazy kostiumow. Dziwi mnie ze Pani z ktora rozmawialam nie wiedziala tego wczesniej.
W Pas de Chat nie ma nic oprocz wkladek i rajstop, w Elite tez pustki - z niektorych rzeczy nie ma wszystkich kolorow i rozmiarow, z baletek brakuje szerokosci, z kostiumow tez sa wybrane kolory i rozmiary, ocieplacze tez tylko niektore kolory i malo rozmiarow. Wiecej rzeczy bedzie dostepnych dopiero w polowie wrzesnia. Bardzo slabo to wszystko wyglada. Chcialam zaopatrzyc sie przed warsztatami w Poznaniu ale teraz juz nie wiem gdzie i jak to zrobic. Jedyna nadzieja w W&T, mam nadzieje ze tam cos zalatwie.
Czy, ktoras osoba mieszkajaca w Poznaniu orientuje sie jaki jest asortymet w tym sklepie? Czy jest tam tylko jeden sklep?
Columbina

Post autor: Columbina »

Za każdym razem jak jestem w Poznaniu to jestem w tym sklepie (na Starym Rynku) prawie codziennie. :P
Są tam pointy Sanshy. Grishko chyba też. Ale jeśli chodzi o Sanshe to możesz zamówić wszystko z katalogu. Oni sprowadzą. Mogą nawet wysłać pocztą. Ja tak zrobiłam z moimi sneakerami. Jest tam też wiele kostiumów baletowych, ocieplaczy...

Czy mozna to tylko zamowic? Nie ma szansy na to ze jakies kostiumy i ocieplacze beda w sklepie? Ile czasu czeka sie na taka przesylke?
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Jakies kostiumy, ocieplacze, spioszki etc. beda w sklepie zawsze. Ale moze nie byc akurat duzego wyboru.

Wiecie mniej wiecej jakie sa ceny kostiumow i spiochow?
ODPOWIEDZ