HELENA KARPUCHINA-ODKRYCIE BALETU
Oj to prawda. Bo później to ma się wrażenie że wszystko robi się źle, bo Pani wiecej razy zwraca uwagę Tobię niż innym uczennicom, nawet tym tańczącym jak ekhm "pokraki". A później okazuję się że to wcale nie tak. Pamiętam jak czytałam artykuł o Elenia i jak Pani porawiała jej układ rąk...i cały czas było źle. Czyli...zawsze się coś znajdzie :)
Wydaje mi się, że ci zdolniejsi uczniowe otrzymują trochę więcej uwagi od nauczycieli, podobnie jak i najsłabsi - bo w obu przypadkach nauczyciele wiedzą, że tych uczniów stać na więcej i nie pozwalają im na lenienie się.
Co do pisowni imienia Bohaterki tego wątku, to choreografka, z którą obecnie pracuję, uczyła Ją w gdańskiej sb i mówi o Niej per "Helenka". :)
Co do pisowni imienia Bohaterki tego wątku, to choreografka, z którą obecnie pracuję, uczyła Ją w gdańskiej sb i mówi o Niej per "Helenka". :)
[quote:295b76e636="Czajori"]Dzięki za troskę, Tanc, całkiem nieźle się trzymam :)
A co moja choreografka mówi o Elenie? Cytuję: "Bardzo zdolna dziewczynka" :D[/quote:295b76e636] Helenka tańczy w sobotę "Giselle" szkolne przedstawienie - Giselle - II akt ( Helenka tańczy z S.Woźniakiem ) w Operze Bałtyckiej.
A co moja choreografka mówi o Elenie? Cytuję: "Bardzo zdolna dziewczynka" :D[/quote:295b76e636] Helenka tańczy w sobotę "Giselle" szkolne przedstawienie - Giselle - II akt ( Helenka tańczy z S.Woźniakiem ) w Operze Bałtyckiej.