Wszelkie sprawy szkolne, np. jak dostać się do szkoły baletowej, wiek, wymagania, adresy nowych szkół, sukcesy, zmartwienia, egzaminy, codzienna szkolna rutyna, edukacja małych dzieci, balet dla dorosłych, studia wyzsze;
Swanildzie Roztańczonej Coppeliusowi Odylji i jeszcze 2 osobą w tym P i P ;)))) Życze [b:1474f64eed][u:1474f64eed]POWODZENIA[i:1474f64eed][/i:1474f64eed][/u:1474f64eed][/b:1474f64eed]
Ktoś na pewno zajmnie jakieś miejsce ale wszystkie zapracowałyście sobie na ZŁOTO...!!!!
Tyle pracy pana Giviego i taka meczarnia dla was na pewno nie pójdzie na marne.... Będe niemile zaskoczona jak wrócicie bez Złota chociarz tam będzie wielu ludzi z wysokim poziomem baletowym mimo to ja ciągle będe trzymać kciuki!!!! (nie zapomnijcie o uśmiechu ukryjcie treme, zaskoczcie sędziów i tańczcie dla siebie i dla widzów a nie dla komisji!!!
[size=24:1474f64eed]Powodzenia!!! [/size:1474f64eed]
ja tez przylaczam sie do zyczeń Bajadery-Copellio, mam nadzieje ,że wrocisz z medalem, a ponadto czekamy niecierpliwie jak napiszesz nam jak bylo.Powodzenia i pamietaj nie wracaj bez zlota!!!
Jutro z rana wyjazd Dzięki za życzenia mam nadzieje że się spełnią bo naprawde mnustwo czasu ćwiczyłyśmy :D Dziękuje jeszcze raz wszystkim i trzymajcie kciuki z nas :wink: !!!!!!
nie będę orginalna i również dodam swoje życzeia powodzenia :) mam nadzieję, ze jak tylko wrócicie zdacie nam szeroką relację z wyjazdu :) trzymam kciuki :)