I LETNIE WARSZTATY TAŃCA W OPERZE BAŁTYCKIEJ

Ogłoszenia, informacje i dyskusje o kursach, konkursach, warsztatach, audycjach, powstających szkołach. Kursy baletowe dla dorosłych;
makova_panienka

Post autor: makova_panienka »

[quote:0447df4793="Kasia POB"]Czy to ja wykonałam tak fantastycznie ostre zdjęcie?? :oops:
OBIECUJE, ze na przyszłe warsztaty udoskonale swoją technikę fotografa i kamerzysty!!! :D
[/quote:0447df4793]

no cóż...to że prawie nic na nim nie widać, dodaje temu zdjęciu uroku :wink: :wink: :wink:
Czajori

Post autor: Czajori »

[quote:16c4e2e0f6="Kasia POB"]

Czy to ja wykonałam tak fantastycznie ostre zdjęcie?? :oops:
OBIECUJE, ze na przyszłe warsztaty udoskonale swoją technikę fotografa i kamerzysty!!! :D
[/quote:16c4e2e0f6]

Kasiu, po co? Przeciez bez tekstów w stylu "ojej, nie nacisnęłam record" i ujęć typu kawałek fortepianu i podłogi filmik z Pierwszych Letnich straciłby wiele ze swojego specyficznego uroku :D :D
Czajori

Pozwolę sobie na zachowanie, które jako moderator tępiłabym bez gadania i dodam kolejnego posta zaraz po swoim własnym, co by nasz cudowny wątek wspominkowy nie upadł.
Kolejny tekst, który będzie mi się na zawsze kojarzył z Pierwszymi Letnimi:
"MÓJ PRZYJACIEL DRĄŻEK" :D

[color=darkblue:dc436524a2]Możesz dodać post zaraz pod swoim, jeśli chcesz napisać coś zupełnie nowego w jakimś większym odstępie czasowym.
Tranq.[/color:dc436524a2]
Tanc...

Post autor: Tanc... »

Witam .Jestem na Popdhalu i dorwałem komputer :lol: i cieszę się ,że tak mile wspomninacie te I Letnie w-ty ............. :D nie ma to jak dobra pamięć ,mam nadzieje ,że wszystko wypali w przyszłym 2007 roku i II w-ty też wypalą Pozdrawiam i uciekam ( bo i nie jestem u siebie i nie na swoim kompie ) hej . 8) - Heh macie pamiec absolutną - :Mój przyjaciel drążek : no to moje słowa jednak nie poszły na wiatr :D 8) [/i]
Wojtek4p

Post autor: Wojtek4p »

Witam . Obejrzałem sobie zdjęcia z pierwszych Warsztatów , przeczytałem Wasze opinie na temat jak przebiegły warsztaty .
I muszę przyznać , że zdjęcia prezentują się wspaniale i widać , że uczestnicy warsztatów są bardzo zadowoleni i to jest najważniejsze i tak trzymać . :) .
Moje osobiste gratulacje dla przyjaciela Sebiego herbu Tancerzyk :D za tak dobrą organizację zawsze wiedziałem , że to profesjonalista i można na niego liczyć .
Oby tak dotrwał przynajmniej 20 edycji - no i oczywiście więcej . :D .
Pozdrawiam Sebi . Nareczka . :) :wink:
sisi

Post autor: sisi »

ohhh jak mi teraz smutno ze nie byłam stanie dojechać :( no ale cóż, spodziewajcie się nalotu osoby mej własnej w przyszłym roku! mam nadzieje....
Tanc...

Post autor: Tanc... »

och ,jak to miło tak na chwilę dorwać się do kompa po przerwie 2 tygodniowej..... 8) Myślę ,że II letnie się odbędą i będą bardziej urozmaicone o nowe techniki .I czekam na "naloty" na Gdańsk ... 8) :D
Pozdro....ziomki ..... :lol: i żółwik .... :lol:
Czajori

Tanc...,a uchylisz rąbka tajemnicy i podasz do wiadomości publicznej, nad jakimi innymi technikami myślisz? :)

[size=9:4686fddd3a]Apel do podświadomości Zarządu: Broadway jazz albo musical dance... :wink: [/size:4686fddd3a]
sisi

Post autor: sisi »

[size=9:b1719a0e0c]tylko żadne afro i hiphopy - z całym szacunkiem, ale byle to nie byl drugi poznań ;)[/size:b1719a0e0c]
Czajori

Sisi, zgadzam się w całej rozciągłości!!
...bo nam się klimat zmieni z cudownie baletowego na "trędi" :? (i tacyż ludzie przyjdą na warsztaty :evil:)
ODPOWIEDZ