I LETNIE WARSZTATY TAŃCA W OPERZE BAŁTYCKIEJ
-
makova_panienka
[quote:16c4e2e0f6="Kasia POB"]
Czy to ja wykonałam tak fantastycznie ostre zdjęcie?? :oops:
OBIECUJE, ze na przyszłe warsztaty udoskonale swoją technikę fotografa i kamerzysty!!! :D
[/quote:16c4e2e0f6]
Kasiu, po co? Przeciez bez tekstów w stylu "ojej, nie nacisnęłam record" i ujęć typu kawałek fortepianu i podłogi filmik z Pierwszych Letnich straciłby wiele ze swojego specyficznego uroku :D :D
Czy to ja wykonałam tak fantastycznie ostre zdjęcie?? :oops:
OBIECUJE, ze na przyszłe warsztaty udoskonale swoją technikę fotografa i kamerzysty!!! :D
[/quote:16c4e2e0f6]
Kasiu, po co? Przeciez bez tekstów w stylu "ojej, nie nacisnęłam record" i ujęć typu kawałek fortepianu i podłogi filmik z Pierwszych Letnich straciłby wiele ze swojego specyficznego uroku :D :D
Pozwolę sobie na zachowanie, które jako moderator tępiłabym bez gadania i dodam kolejnego posta zaraz po swoim własnym, co by nasz cudowny wątek wspominkowy nie upadł.
Kolejny tekst, który będzie mi się na zawsze kojarzył z Pierwszymi Letnimi:
"MÓJ PRZYJACIEL DRĄŻEK" :D
[color=darkblue:dc436524a2]Możesz dodać post zaraz pod swoim, jeśli chcesz napisać coś zupełnie nowego w jakimś większym odstępie czasowym.
Tranq.[/color:dc436524a2]
Kolejny tekst, który będzie mi się na zawsze kojarzył z Pierwszymi Letnimi:
"MÓJ PRZYJACIEL DRĄŻEK" :D
[color=darkblue:dc436524a2]Możesz dodać post zaraz pod swoim, jeśli chcesz napisać coś zupełnie nowego w jakimś większym odstępie czasowym.
Tranq.[/color:dc436524a2]
Witam .Jestem na Popdhalu i dorwałem komputer :lol: i cieszę się ,że tak mile wspomninacie te I Letnie w-ty ............. :D nie ma to jak dobra pamięć ,mam nadzieje ,że wszystko wypali w przyszłym 2007 roku i II w-ty też wypalą Pozdrawiam i uciekam ( bo i nie jestem u siebie i nie na swoim kompie ) hej . 8) - Heh macie pamiec absolutną - :Mój przyjaciel drążek : no to moje słowa jednak nie poszły na wiatr :D 8) [/i]
Witam . Obejrzałem sobie zdjęcia z pierwszych Warsztatów , przeczytałem Wasze opinie na temat jak przebiegły warsztaty .
I muszę przyznać , że zdjęcia prezentują się wspaniale i widać , że uczestnicy warsztatów są bardzo zadowoleni i to jest najważniejsze i tak trzymać . :) .
Moje osobiste gratulacje dla przyjaciela Sebiego herbu Tancerzyk :D za tak dobrą organizację zawsze wiedziałem , że to profesjonalista i można na niego liczyć .
Oby tak dotrwał przynajmniej 20 edycji - no i oczywiście więcej . :D .
Pozdrawiam Sebi . Nareczka . :) :wink:
I muszę przyznać , że zdjęcia prezentują się wspaniale i widać , że uczestnicy warsztatów są bardzo zadowoleni i to jest najważniejsze i tak trzymać . :) .
Moje osobiste gratulacje dla przyjaciela Sebiego herbu Tancerzyk :D za tak dobrą organizację zawsze wiedziałem , że to profesjonalista i można na niego liczyć .
Oby tak dotrwał przynajmniej 20 edycji - no i oczywiście więcej . :D .
Pozdrawiam Sebi . Nareczka . :) :wink: