Rok szkolny 2007/08

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Sephia

Post autor: Sephia »

Ja zawsze staram się słuchać, ale jakoś tak czasami w ogóle nie wiem o czym oni mówią :? a oceny też muszę poprawić i jak na razie mi się to udaje :wink: chociaż ta nieszczęsna fizyka... a taniec to zawsze będzie ważny ale jednak w tym roku będzie po szkole :sad:
shadow

Post autor: shadow »

na poczatku roku mialam szczytne plany miec jak najlepsze oceny :D ale jak to zazwyczaj bywa skonczylo sie na planach ;) szczegolnie z historia stoje nie najlepiej (wczoraj dostalam pierwsza w zyciu jedynke hihi), wiec trzeba sie wziac do roboty ;)
Tranquility

Post autor: Tranquility »

matura, matura... :roll:
cynamonek

Post autor: cynamonek »

[quote:9bc2607092="Tranquality"]matura, matura... :roll:[/quote:9bc2607092]

to słowo mnie ostatnio załamuje.
matura :651:
michassss

Post autor: michassss »

mnie bardziej stresują egzaminy na studia niż matura. wy państwo powyżej jakie plany na studia?
Krushyna

Post autor: Krushyna »

Mnie bardziej niz bardzo załamuje...
MAtura oby zdać dobrze i się dostać na studiaa wymarzone !
uczyć się musze zacząć.
zdać historię sztuki,
TAŃCZYĆ>
dożyć do kolejnych wakacji szczęśliwie [ ze świadomośącią, ze zdałam maturęe] ohh ohh najgorszy rok stresujący człowieka ajjj...
Joanna

Post autor: Joanna »

[quote:11831b1e2f]najgorszy rok stresujący człowieka ajjj...[/quote:11831b1e2f]

raczej pierwszy z tych stresujacych ;)
a poza tym pozniej to taka matura to bedzie dwa razy w roku, albo i trzy (czyt. kampania wrzesniowa - poprawki...) ;) (no, jeszcze zalezy jakie przedmioty).
Nati

Post autor: Nati »

wg mnie maturę zdać to żaden problem.... zdać ją lepiej to tez nie, jesli ktos jest inteligentny i słuchał na lekcjach :P a ze studiami to jest gorzej. Ja jestem w 1 liceum i my juz piszemy próbne matury :) a co do studiów to mam kompletny zamęt :) nie umiem uporządkować sobie gdzie, i jakie studia są....
cynamonek

Post autor: cynamonek »

[quote:92684c68e6="michassss"]mnie bardziej stresują egzaminy na studia niż matura. wy państwo powyżej jakie plany na studia?[/quote:92684c68e6]

wybieram sie na kulturoznastwo, na Uniwersytecie Śląskim. :)
a ty?

a co do wypowiedzi Nati, to powiem tylko ze dwa lata temu też miałam takie podejście i zdanie na ten teamt. poczekaj na tą presję jaka będzie.
michassss

Post autor: michassss »

ja zdaję na aktorstwo do szkół teatralnych (jak największa ilość - zobaczymy jakie będą terminy) najchętniej do Kraka na wokalno-estradową specjalizację. Jak sie nie uda zostało jeszcze studium wokalno-aktorskie w Gdyni lub szkoła przy Capitolu we Wrocku.

ewentualnie jak bedzie klapa na całym froncie zostaje mi historia sztuki na UJ lub plastyka na AP w Kraku. Dużo tego i nie mam pojęcia jak dam radę.

Przyjdzie pewnie czas kiedy sobie przypomnę że życie jest sztuką wyboru. :D
ODPOWIEDZ