Przedstawialnia

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia G

Post autor: Kasia G »

My też mamy taką nadzieję i witamy bardzo serdecznie na forum :)
Chiaranzana

Post autor: Chiaranzana »

Dzien dobry
Pozdrawiam wszystkich zakochanych w sztuce tanecznej. Zajmuje sie tancem dawnym oraz edukacja taneczna i nie tylko. Milo mi bedzie was poznac.
Pozdrawiam tanecznie
jurecq

Post autor: jurecq »

[color=orange:020a54f630]x[/color:020a54f630]
Father

Post autor: Father »

Góra z górą sie nie zejdzie a człowiek z człowiekiem tak!
Witaj Jurcqu,Kolego Łyżwiarzu.
Co by byla jasność dla wszystkich to znam Jurka z łyżew a konkretnie z ubiegłorocznego obozu Walley-a gdzie byl najlepszym łyżwiarzem wśród amatorów. :lol:
Maron

Post autor: Maron »

aa jurecq :D
ja w sumie też znam ale tylko z forum łyżwiarskiego xd
teleskop

Post autor: teleskop »

Witam wszystkich, jestem przede wszystkim fanem muzyki poważnej i etnicznej i od tego się wszystko zaczęło. Potem spodobały mi się niektóre sceny z baletów, np. nimfy leśne z "Rusałki". Fajnie że jest takie forum, może znajdę jeszcze więcej baletów, które mi się podobają albo zobaczę w końcu balet na żywo. Poza tym pociąga mnie tango i flamenco oraz wszelkie tańce egzotyczne.
Kasia G

Post autor: Kasia G »

no, to już mogę Cię teleskopie powitać oficjalnie na baetowym forum. Milo ze do nas wpadłeś i właczasz się do dyskusji. Mam nadzieję, ze znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania
kira

Post autor: kira »

Witam,
I od razu przepraszam za popełniony nietakt i tak późne przedstawienie swojej osoby. Na szczęście miła Columbina przywołała mnie do porządku ( pozdrawiam :*)
Zacznę nieskromnie : jestem tancerzem, instruktorem tańca (współczesny, modern jazz) i przy okazji psychoterapeutą. Aktualnie korzystam z "przymusowych wakacji", wiec zapragnąłem poznać nowych, interesujących ludzi, których pasją również jest taniec :)
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Witamy serdecznie! Cieszymy się, że do nas dołączyłeś i włączasz sie w naszą skromną działalność!
Pozdrawiam w imieniu grona!
Edeline

Post autor: Edeline »

to ja także witam :) i przedstawiam się :)
na imię mi Aneta :) i jestem bardziej miłośniczką baletu niż czynną tancerką ale cóż :) tzn. tańczę ale taniec towarzyski :) takie małe hobby :)
mam nadzieję, że będzie nam się miło rozmawiało :)
ODPOWIEDZ