Dzien dobry
Pozdrawiam wszystkich zakochanych w sztuce tanecznej. Zajmuje sie tancem dawnym oraz edukacja taneczna i nie tylko. Milo mi bedzie was poznac.
Pozdrawiam tanecznie
Góra z górą sie nie zejdzie a człowiek z człowiekiem tak!
Witaj Jurcqu,Kolego Łyżwiarzu.
Co by byla jasność dla wszystkich to znam Jurka z łyżew a konkretnie z ubiegłorocznego obozu Walley-a gdzie byl najlepszym łyżwiarzem wśród amatorów. :lol:
Witam wszystkich, jestem przede wszystkim fanem muzyki poważnej i etnicznej i od tego się wszystko zaczęło. Potem spodobały mi się niektóre sceny z baletów, np. nimfy leśne z "Rusałki". Fajnie że jest takie forum, może znajdę jeszcze więcej baletów, które mi się podobają albo zobaczę w końcu balet na żywo. Poza tym pociąga mnie tango i flamenco oraz wszelkie tańce egzotyczne.
no, to już mogę Cię teleskopie powitać oficjalnie na baetowym forum. Milo ze do nas wpadłeś i właczasz się do dyskusji. Mam nadzieję, ze znajdziesz tu odpowiedzi na swoje pytania
Witam,
I od razu przepraszam za popełniony nietakt i tak późne przedstawienie swojej osoby. Na szczęście miła Columbina przywołała mnie do porządku ( pozdrawiam :*)
Zacznę nieskromnie : jestem tancerzem, instruktorem tańca (współczesny, modern jazz) i przy okazji psychoterapeutą. Aktualnie korzystam z "przymusowych wakacji", wiec zapragnąłem poznać nowych, interesujących ludzi, których pasją również jest taniec :)
to ja także witam :) i przedstawiam się :)
na imię mi Aneta :) i jestem bardziej miłośniczką baletu niż czynną tancerką ale cóż :) tzn. tańczę ale taniec towarzyski :) takie małe hobby :)
mam nadzieję, że będzie nam się miło rozmawiało :)