Taneczny Idol. (You can dance - Po prostu tańcz)

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

A ja właśnie oglądałam Kulisy You Can Dance na tvn7. Krótkie (około 15 minut) i nie jakieś szczególne kulisy, ale zawsze coś. Pokazywali kawałki układów z ostatniego odcinka i komentarze uczestników.
Ma to być w soboty o 18:40 na tvn7. Tak na prawdę zaczęło sie później, bo jakoś 18:50-55.
Sephia

Post autor: Sephia »

Jeeej ja opuściłam nawet powtórkę :602: oglądałam tylko urywki na you tubie :(:: ale tak jak widziałam to nawet mi sie podobało jak tańczyli tylko jednej pary nie widziałam bo nigdzie nie ma od Zbigniewa i Magdy może mi ktoś powiedzieć co tańczyli? i tańczyli już solówki czy na razie tylko w parach? i na razie jeszcze tak jakoś nie mam faworyta bo nikt jeszcze nie spodobał mi sie aż tak baardzo, ale nie mówię że zle tańczą bo są bardzo dobrzy :)
drCoppelius

Post autor: drCoppelius »

oni tanczyli chyba brodway pod all that jazz, swoja droga bardzo fajne to bylo :)
Torin

Post autor: Torin »

Oglądnąłem sobie dziś jeszcze raz fragmenty tego odcinka no i jedna rzecz mi się nasunęła.
Dość trywialna - wartość choreografii.
A trzeba przyznać, że sporo układów było naprawdę super.
No i jak oglądając za pierwszym razem byłem 100 % za tym by odpadł Artur, to teraz jakoś te procenta się zmniejszyły i to tak nie do poziomu rumu a może co najwyżej jakiejś Stolicznej ...

Torin
Maron

Post autor: Maron »

a może do piwa od razu :mrgreen:
Olimpia

Post autor: Olimpia »

Brodway byl bardzo fajny, ale draznila mnie w tym wszystkim jedna rzecz. Mianowicie buty tej dziewczyny. Zupelnie mi nie pasowaly do stroju, powinna miec jakies szpilki. Takie kaczuszki z paseczkiem na podbiciu. A tak miala stopy jak zelazka i bardzo to razilo.
Ale podobno miala cos z palcem, wiec to ja usprawiedliwia.
Poza tym bylo super.
Aha...No i w walcu wedlug mnie lepiej wypadl ten chlopak niz Anna. A niby ona tanczy towarzyski tak? Czy cos innego? Bo w dogrywce fajnie tanczyla towarzyski, ale w duecie wcale mi sie nie podobala.
Agacior13

Post autor: Agacior13 »

akutat tu sie zgadzam z tobą olimpio że buty nie pasowały zupełnie ale potem którys z jurorów powiedział ze ona mila kontuzje miała z kręconą kostkę.te buty były takie nad kostke moze poprostu nie moggła włożyc innych bo musiała mieć takie które usztywniaja noge
Olimpia

Post autor: Olimpia »

No wlasnie, pewnie tak bylo naprawde. Ale to bylo pierwsze co zauwazylam :) Mysle, ze gdyby miala inne buty, to nawet jakosc jej tanca by podskoczyla jeszcze bardziej. Ale bylo ladnie i bez tych szpileczek :)
Nati

Post autor: Nati »

ja jestem za Natalią :) od początku mi się najbardziej podobała i nadal tak jest :) uważam ze bez sensu był walc angielski.... bo nie można się w nim za bardzo pokazać... tzn nie jest tak efektowny jak inne techniki....
Fleuve

Post autor: Fleuve »

Faktycznie, Rafał i tak sobie dobrze poradził - miał chyba najtrudniej ze wszystkich, bo z hh do towarzyskiego daleka droga.
ODPOWIEDZ