[color=blue:c45ce007df]post i kolejny przeniesiony z wątku Tristan z tablicy "Życie baletomana"[/color:c45ce007df]
Ali - masz na mysli Boskiego Bez Brody? To że należę, należałam i należeć będe do Fanklubu SW to nie znaczy, ze jest on (był on?) moim IDOLEM na miare wymienionych - szanuje, doceniam, podziwiam, darze sympatią, pochlebiam sobie, ze przyjaźnią, ale to zupełnie inny rodzaj zachwytu i podziwu... powiedzmy, ze nie bezgraniczny - choć w roli krytyka trudno w ogóle o "zachwyt bezgraniczny" dla kogokolwiek :) Przepraszam, za oftopp na własnej tablicy zeszta - wróćmy do Tristana :)
STOWARZYSZENIE MIŁOŚNIKÓW WIELCE BOSKIEGO SŁAWOMIRA WOŹNIAKA
[quote:5e5abc8e8e="Kasia G"]... należę, należałam i należeć będe do Fanklubu... [/quote:5e5abc8e8e]
Ale gdzież podziali się fani z tego fanklubu? Zamilkli z tęsknoty, wyemigrowali wraz ze swoim idolem, czy po prostu wydorośleli i lepiej zainwestowali swoje fascynacje? Tak czy inaczej wielka szkoda, bo przydaliby się dzisiaj na tym blogu - choćby przez wzgląd na "Tristana".
Ale gdzież podziali się fani z tego fanklubu? Zamilkli z tęsknoty, wyemigrowali wraz ze swoim idolem, czy po prostu wydorośleli i lepiej zainwestowali swoje fascynacje? Tak czy inaczej wielka szkoda, bo przydaliby się dzisiaj na tym blogu - choćby przez wzgląd na "Tristana".
chyba sie powtarzam, ale trudno wielbić na odległość swego idola bez mozliwości obserwacji jego działalności artystycznej albo chociaż Jego Oblicza ozdobionego Brodą...
PS. Choc wiem, ze niektórym co zagorzalszy fankom udaje się od czasu do czasu choc ujrzeć Boskiego.... Gdy prowadził warsztaty w OCH-teatrze fanklub wraz z nowymi wielbicielami SW bywał w komplecie :)
PS. Choc wiem, ze niektórym co zagorzalszy fankom udaje się od czasu do czasu choc ujrzeć Boskiego.... Gdy prowadził warsztaty w OCH-teatrze fanklub wraz z nowymi wielbicielami SW bywał w komplecie :)