Nasze zwierzęta domowe
To ja się pochwale moimi zwiarzaczkami ;)
Niestety nie mam fotek, tzn. mam, ale... nie umiem ich "zalinkować" ;PP
No więc, tak... mam kochanego czarnego psiaka Kajtusia <--jest to czarny wielorasowiec, ma już swoje lata (10) ale i tak jest wspaniały ;)
Mam jeszcze moje kochaniuteńkiego kociaka Misiaczka ;) Jest już u mnie 2 lata xD Podobnie jak mój piesek jest czarny ale 3 białe plamki na brzuszku ;)
Mam jeszcze 2 papużki , ale one imion nie mają:P Może ktoś ma jakiś pomysł na imię dla samczyka i samiczki oczywiście ;PP ?? Czekam na propozycje ;))
Niestety nie mam fotek, tzn. mam, ale... nie umiem ich "zalinkować" ;PP
No więc, tak... mam kochanego czarnego psiaka Kajtusia <--jest to czarny wielorasowiec, ma już swoje lata (10) ale i tak jest wspaniały ;)
Mam jeszcze moje kochaniuteńkiego kociaka Misiaczka ;) Jest już u mnie 2 lata xD Podobnie jak mój piesek jest czarny ale 3 białe plamki na brzuszku ;)
Mam jeszcze 2 papużki , ale one imion nie mają:P Może ktoś ma jakiś pomysł na imię dla samczyka i samiczki oczywiście ;PP ?? Czekam na propozycje ;))
a ja od 1,5 miesiąca mam psa w 3/4 to szar-pej 1/4 to czał- czał nie wiem jak się pisze te rasy, mniejsza... Fiona jest nietypowa jest najsłodszym i jagłupszym psem na świecie, ale to pierwsze to chyba powie kazdy własciciel(o swoim psie oczywiscie) moze zamieszcze pare fotek, bo to bardzo nietypowy pies, moze już z a jakis rok bedzie miała szczeniaczki? moja mama znalazla psa do krycia :wink:
-
JustDance.