Dywanik czarnej listy - resocjalizacja.balet.pl

Sprawy formalne Forum
sisi

Post autor: sisi »

ok, czyli nie ma żadnej rangi CL - to tylko nazwa wątku kar. karne rangi to żółte kartki +czerwona. już rozumiem :)

nie pojmuję tylko po co zakładać osobne wątki na dywanik i niedywanik. bez sensu. tak jak jest teraz jest dobrze. skutki posiadania kartek i tak są widoczne dla wszystkich. nie ma sensu rozdzielać, użytkownikom i tak nie zrobi różnicy nazwa wątku gdzie się znajdują. dla nich będzie ważne ile kartek mają na koncie.
sfra

Post autor: sfra »

Kiedy zdejmujemy kartki ?

Julcię bym już uwolnił.
sisi

a ja bym zdjęła po ! kartce od wszystkich. Maron się nie oburzała - to dobrze o niej świadczy, zrozumiała dlaczego dostała kartki, dlatego narazie starczy jej jedna. Julcia - wiadomo. a Kasia.... jeszcze kilka dni i też można zdjąć - dostała nauczkę i już wie, ze nie jest bezkarna. a przecież o to chodzi.
Tranquility

Post autor: Tranquility »

proponuję u KAsi zostawić... niech pocierpi i zrozumie...
Nefretete

Post autor: Nefretete »

Ech, ja to bym Kasi zostawiła na zawsze ;) próbowałam jej wytłumaczyć naszą decyzje w PM, ale jakby grochem o ściane, nie chce odpuscic i dalej pisze i tłumaczy ze nie widzi ze zle postąpiła itp. tzn ze inni robią tak jak ona, a kartki nie dostają.
Paula

Post autor: Paula »

Ja Kasi :)) też bym zostawiła. Chociażby za to że tak sie onurzała. A Julce oczywiscie zdjąć. A i Maron tez bym zostawiła tylko jedną.
sisi

zapytałam Kasi G i ona też się zgadza. no więc zmieniam:
1. Julci zabieram kartke
2. Kasi zostawiam kartke
3. Princess Maron zostawiam jedną z kartek (na zaś ;) )
Julcia

Post autor: Julcia »

I jak zwykle Kasia oburzona ... I to jest chyba kolejny powód przemawiający za nie zabieraniem kartki :P
Nefretete

Post autor: Nefretete »

ech, ja sie nawet nie odzywam, bo przez ostatnie parę dni próbowałam jej wytłumaczyć, dlaczego została ukarana, ale bez rezultatu, a ten post świadczy o tym, ze odbiera to bardzo osobicie, pewnie mysli, że się na nią uwzięliśmy itp.
Gość

Post autor: Gość »

Wydaje mi się, ze niektórym uczestnikom dyskusji o konkursie Dance World Cup nalezałoby przyznać kartki. Najbardziej zasłużyła na nią chyba małgo...
ODPOWIEDZ