Balet "od kuchni". Style i "szkoły" (np. rosyjska, francuska, włoska, duńska itp.), choreografia, pantomima, poszczególne balety, muzyka baletowa; historia baletu; zagadki;
No to może ja się wypowiem:
2,4,5,10 (nasjzwyklejsze body ale ładne są), 21 (ale trochę za różowy, bo gdyby był inny kolot to z pewnością ale ta spódniczka jest dziwna, śmieszna),27
a co powiecie o [url=http://nla.gov.au/nla.pic-vn3101882-v]TYCH[/url] kostiumach? mi się bardzo podobają, bo po pierwsze "tutu" tancerki jest eee... bardzo oryginalne, a po drugie tancerz nie ma superobcisłych spodni (co mnie osobiście w balecie strasznie wnerwia) :)
Goniu05, ja też nie lubie obcisłych strojów ale panów.
Ale strój pani, niestety ale muszę to przyznać, nie podoba mi się. Tutu jest orginalna ale nie w moim stylu. a co do jej gorsetu to jest dziwny a ta dodatkowa siateczka by podtrzymywała gorset nie jest według mnie za piękna. Ale kostium śmieszny.
Bardzo ladne kostiumy, generalnie podobaja mi sie paczki inspirowane klasycznymi, ale jednak inne (jak np. ta pokazana w ktoryms z wczesniejszych postow).
Moja paczka niestety nie ma gorsetu (nad czym ogromnie ubolewam), wiec nie wyglada jakos olsniewajaco. Wole chyba jednak paczki romantyczne.
mi sie podoba zestaw strojow z numerami 12 13 14 15 :twisted:
sa po prostu swietne.
ale to nie pod katem wygody, czy doswiaczenia.
po prostu swietne wizualnie :D
na lekcje preferuje stroj numer 20 ;)