Odchyły forumowiczów :)

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

oooo tak, jesli chodzi o bledy, to tez jestem wyczulona jak nie wiem.
w podstawowce wszystkim non stop zwracalam uwage, co ich troche wkurzalo, wiec zaczelam sie oduczac.
teraz trawie i miele sie cala od srodka, gdy widze bledy, ale za nic nie powiem tego glosno.
no, chyba ze ktos przesadza lub mam wsparcie
raza mnie bledy zarowno ortograficzne, jak i interpunkcyjne
a smiac mi sie chce, gdy ktos mowi, ze nie lubi bledow, a sam robi podstawowe, bo nie powiem, ze w jakichs trudniejszych slowach, bo i ja moze mam czasem taki problem
ja np NIGDY ale to PRZENIGDY nie moge zapamietac, ze nie mozna powiedziec "TAM PISZE..." tylko "TAM JEST NAPISANE". nie pamietam o tym, zawsze mowie pierwsza wersje, ZAWSZE.
i potem sie ze mnie smieja, ze niby mistrzyni ortografii, a taki blad robi
:twisted:
*Julinka*

Post autor: *Julinka* »

Hmmm, moje odchyły?
-->Uwielbiam chodzić na zakupy! Nawet do spożywczego, byle gdzieś
-->Strasznie nie lubię gdy mama mi wypomina, że "tyle masz ciuchów" itp.
-->Często jak zostaję sama w domu, to boję się w ogóle gdzieś ruszać, bo mam wrażenie, że jakiś włamywacz za mną idzie:P Taka schiza:P
-->Jestem uzależniona od: komórki, robienia zdjęć(kocham po prostu!)słuchania mp3
-->Uwielbiam Blur i Gorillaz(i inne).To jest moja mania, ogólnie lubię rock :)
-->Strasznie lubię przebywać w teatrze(gdy mam występy).Mogłabym tam siedzieć godzinami, pstrykać zdjęcia...
-->Nie wyjdę z domu bez kolczyków czy branzoletek...
-->Czasem mam manię na punkcie wlosów, nie moze mi nic odstawać ani być w takim nieładzie:P
-->Mam bzika na punkcie pielęgnacji nóg :P
-->Przejmuję się tym co inni mówią o mnie
-->W domu nie lubię chodzić w jeansach i ładnych ubraniach.Wolę wygodne bluzki i spodnie
-->Dużo jem , zwłaszcza słodycze;P A i tak nie tyje...
-->Boję się jechać tramwajem, bo mam wrażenie(ale to zawsze) że ktoś chce mi coś ukraść i co chwilę patrzę na torebkę, czy ją jeszcze mam:P
-->Zawsze gdy mówię:"ale tam pisało, że..." to nagle mam taki impuls, że powiedziałam źle i się poprawiam.Od niedawna tak mam:P

:)
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

[quote:c7f79820b3="*Julinka*"]-->Często jak zostaję sama w domu, to boję się w ogóle gdzieś ruszać, bo mam wrażenie, że jakiś włamywacz za mną idzie:P Taka schiza:P
[/quote:c7f79820b3]

Mam dokładnie, dokładnie tak samo!!!!!!!!!!!!
Jeezuu, a jak sama w nocy jestem, to jest masakra! Z łózka się ruszyć nie moge, bo sie boje...xD
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

-A ja z kolei uwielbiam byc sama w domu... Na noc nie... na noc się boje... moze inaczej... Boje się spac jak jestem sama, bo jak mam całą noc siedziec i czymś tam się zajmowac (siedziec na forum, gadac na gg lub przez telefon, czytac) to spoko. Nie ma problemu :D
-też mam czasami manie na punkcie włosów...

[quote:38d3ac8d42] Nie ma czegoś takiego jak "nadmiar ciuchów"!! [/quote:38d3ac8d42]
Racja Czajori!!! Nie ma czegoś takiego!!! Ja mogłabym ciuchy codziennie kupowac walizami... Uwielbiam to robic!

[quote:38d3ac8d42]np. o dziesiatej-jedenstaej rano jestem strasznie rozleniwiona i najchętniej jeszcze bym spała [/quote:38d3ac8d42]
Ja tak samo... Rano to ja sie w ogóle nie potrafie uczyc (mówię tu o weekendach i wolnych dniach). Uzskuje aktuwnosc dopiero po południu (a najbardziej w nocy :twisted: ).

[quote:38d3ac8d42]surówka to już najlepije, jak jest na osobnym talerzu[/quote:38d3ac8d42]
Jak jest na osobnym to przynajmniej mam spokój i nie martwie się, że zaraz jakies sosy mi powypływają ze wszystkigo i będzie obleśna miazga...

-tak jak Sfra i Paula nieznosze mlaskania, chlipania, dziamdziania i różnych innych tego typu odgłosów wychodzących z otworu gębowego.

-jak jest ciemno boje sie wychodzic z domu sama... nawet przejsc sie przez moją ulice... (a jest to mała, ślepa uliczka). Tak samo nie jestem chętna do nocnych sparerów nawet po ogródku...
Julcia

Post autor: Julcia »

- ubóstwiam stare amerykańskie (i nie tylko) filmy: "Spotkajmy się w st. Louis", "Amerykanin w Paryżu", "Deszczowa Piosenka", "Gigi", "Małe Kobietki" i długo by jeszcze wymieniać ;) uwielbiam Judy Garland, Gene Kelly'ego, Franka Sinatra...
- mimo wieku lubie zasypiać z poduszką w objęciach ;)
- nie wyjde z domu bez srebrnego motilka na szyji i ogólnie uwielbiam motyle
- boje się starości i gdy ktoś się wychyla (bo może wypaść)
- nie lubie zakupów
- lubie obserwować ludzi
- być sama w domu (również w nocy)
- jestem perfekcjonistką (wszystko mam zawsze odmierzone do milimetra), która okropnie bałagani
- kocham czarny tusz do rzęs
- jestem przewrażliwiona (na własnym punkcie)
- uwielbiam burze, chodzić po deszczu, gddy jest ciepło i zapach powietrza po ulewie
Bajaderka

Post autor: Bajaderka »

A ja się nie boję chodzić sama po ciemku, dopóki nie usłyszę jakiś podejrzanych dźwięków typu szmery liści, buhania sowy itp... wtedy mam wrażenie, że ktos za mną idzie i boje sie, ale ide dalej :twisted:
inaczej mówiąc, to nie boję się, dopóki coś sie nie wydarzy. Lubie ryzykować.

EDIT: Lubię dentystów i chirurgów. :D
mirrorball

Post autor: mirrorball »

ja się boję dentystów i jeszcze nie wejdę na fotel, a chce mi się ryczeć ;)

[quote:5b3b013ae8="Bajaderka"]ej, to "aha" piszę się przez samo H a nie przez CH?
wow...

a, przepraszam za tworzenie offtopicu, ale nie mgłąm się powstrzymać.[/quote:5b3b013ae8]
bo:
aha -> http://so.pwn.pl/slowo.php?co=aha
ale : ach -> http://so.pwn.pl/slowo.php?begin=ach

;)

pozdrawiam
m.

(czy moderator może to wyciąć jutro? ;) )

[color=blue:5b3b013ae8]Niech zostanie, może inni przeczytają i sobie zakodują :) Moderator.[/color:5b3b013ae8]
aankaa_baletnica=)

Jeszcze...
czasami wydaje mi się, że w jakimś miejscu już na 1000% byłam, albo, że napewno przeżyłam już taką sytuacje. A wiem, że nie jest to możliwe...
Macie też czasami coś takiego??
Nena

Post autor: Nena »

deja vu? To bardzo popularne, mam to średnio co tydzień... :) To nie odchył, tylko naturalne zjawisko :D
aankaa_baletnica=)

Nom... może rzeczywiście to nie odchył... Ale chciałam sie dowiedziec czy duzo osób to ma... :D

[size=9:d56ebde4d5][color=blue:d56ebde4d5]I czekałaś na odpowiedzi "ja też tak mam" "no ja też" "o i ja" "super widze że dużo osób tak ma". Przecież wiesz, że takie rzeczy nie są na forum tolerowane. Moderator.[/color:d56ebde4d5][/size:d56ebde4d5]
ODPOWIEDZ