Przyjaźnie balet.pl

Miejsce na tematy luźno związane z baletem, tańcem i kulturą, a także posty "zapoznawcze" nowych członków Forum, nawiązywanie kontaktów;
Tanc...

Post autor: Tanc... »

No to nawołuję do spotkania w Gdańsku przy okazji - Konkursu Baletowego III i IV klas OSB ,który jutro bedzie sie odbywac w P.O.B. 8)
Czajori

Post autor: Czajori »

Tanc, ale przecież będziesz mógł ku chwale forum nauczać Makovą i mnie na warsztatach. :twisted: Będziesz mógł nadal szlifować mój baletowy mańkutyzm :P

A co do spotkania forumowiczów z Trójmiasta, to apeluję, by spotkanie takie odbyło się po warsztatach w Operze, bo w czasie ich trwania pewnie będziemy się integrować w gronie uczestników ( i pedagogów! :P)
Ladybirt

Post autor: Ladybirt »

no tak. ale nie kazdy uczestnik jest forumowiczem i nie kazdy forumowicz uczestnikiem.
Tanc...

Post autor: Tanc... »

No to kto jest uczestnikiem :D , idzie do BAR OPERA a kto jest forumowiczem :D idzie też do BAR OPERA - wszystkie drogi prowadzą do Baru 8) na spotkanie miłosników czegoś wiecej niż "normalny tryb życia" :lol: generalnie założenie jest żeby się spotkać .......trzeba tylko uzgodnić kwestie daty i godziny 8)
Nefretete

Post autor: Nefretete »

[color=blue:edf286586c]Proszę filię gdańską, by ewentualne konkrety w sprawie Waszego spotkania ustalać w osobnym wątku. Co Wy na to? [/color:edf286586c]
aankaa_baletnica=)

Post autor: aankaa_baletnica=) »

A ja zaprzyjaźniłam sie z Princess dzięki forum... :D W prawdzie narazie to tylko internetowa znajomośc, ale może kiedyś to się zmieni...
Maron

Post autor: Maron »

ja też mam nadzieję że się to zmieni, i poznam przynajmniej część forumowiczów osobiście :mrgreen:
bądźcie gotowi :twisted:

tak szczerze, to kocham wszystkich forumowiczów. do wszystkich mam szacunek, jestem nastawiona, by przyjaźnić się z nimi. [size=7:60947bc6bc]nawet z tą forumowiczką która mnie jakiś czas temu uraziła...[/size:60947bc6bc]
kotecek

Post autor: kotecek »

Ja też mam na tym forum wielu znajomych, tylko że oni pewnie nie wiedzą, że "kotecek" to ja (bo jak mi się zdaje w większości nie znają tej mojej ksywki), zresztą z tego co widzę coraz rzadziej tu zaglądają więc czuję się nieco osamotniona :( ...
Adolescente

Post autor: Adolescente »

Hmmm z forum to znam tylko moje szczecinianki :)
Ale jak juz napisala princess dla kazdego forumowicza mam szacunek :)
Maron

Post autor: Maron »

[quote:b16b38298b="kotecek"]Ja też mam na tym forum wielu znajomych, tylko że oni pewnie nie wiedzą, że "kotecek" to ja (bo jak mi się zdaje w większości nie znają tej mojej ksywki), zresztą z tego co widzę coraz rzadziej tu zaglądają więc czuję się nieco osamotniona :( ...[/quote:b16b38298b]
pogadaj z nimi i powiedz im że też zapisał(aś?) się na forum :) chyba masz z nimi kontakt :D

Szacunek To Podstawa ;)
ODPOWIEDZ