Przedstawialnia
Ciekawee.:)
Tyle jestem już na forum ale jeszcze nigdy się nie przedstawiłam.:D czas najwyższy.:P
Tak więc mam na imię Kaśka od tego mój nick Kasiek.:Za niecałe 3 miesiące skończę 16 lat(w końcuu) Tańczę od 10 lat w Ognisku Baletowym. Uwielbiam wszystko co ze sztuką związane.. marzę o tym aby kiedyś zagrać chociaż epizodyczną role na deskach teatru.. Lubię filmy kostiumowe.Bale maskowe i bale przebierańców są moim żywiołem. Co więcej mogę napisać.:) Kocham zwierzęta szczególnie psy i konie:) To tyle.. :D
Tyle jestem już na forum ale jeszcze nigdy się nie przedstawiłam.:D czas najwyższy.:P
Tak więc mam na imię Kaśka od tego mój nick Kasiek.:Za niecałe 3 miesiące skończę 16 lat(w końcuu) Tańczę od 10 lat w Ognisku Baletowym. Uwielbiam wszystko co ze sztuką związane.. marzę o tym aby kiedyś zagrać chociaż epizodyczną role na deskach teatru.. Lubię filmy kostiumowe.Bale maskowe i bale przebierańców są moim żywiołem. Co więcej mogę napisać.:) Kocham zwierzęta szczególnie psy i konie:) To tyle.. :D
Hej! Forum czytam od dlugiego czasu, ale nigdy zbytnio sie nie udzielalem.
Jestem juz stary (lat 27), w dowolnym tancu jestem po prostu koszmarny :D , ale jakos sie nie lamie. Natomiast podziwiam swoich nauczycieli za cierpliwosc, hmmm :)
Od kilku lat probowalem sobie tanczyc rozne rzeczy. Najbardziej mnie kreci wspolczesny i to wlasnie tutaj chcialbym sie czegos nauczyc. Koncze przynudzac i pozdrawiam
Jestem juz stary (lat 27), w dowolnym tancu jestem po prostu koszmarny :D , ale jakos sie nie lamie. Natomiast podziwiam swoich nauczycieli za cierpliwosc, hmmm :)
Od kilku lat probowalem sobie tanczyc rozne rzeczy. Najbardziej mnie kreci wspolczesny i to wlasnie tutaj chcialbym sie czegos nauczyc. Koncze przynudzac i pozdrawiam
czesc wszystkim :) forum czytam regularnie od poczatku wakacji a niedawno sie zarejestrowalam ;) moja 'historia' jest bardzo typowa- dorosla dziewczyna, ktorej odbilo i postanowila realizowac marzenia o swiatlach sceny i zostaniu primabalerina :D niestety mam zastale stawy, jestem nierozciagnieta nic a nic a po koslawo wykonanych obrotach kreci mi sie w glowie, takze dluga droga przedemna ;) gdyby nie udalo mi sie zostac tancerka ( :o ) w zanadrzu bede miec dwa zawody- studiuje historie na Uniwersytecie Slaskim,specjalnosc- nauczycielska oraz uczeszczam do szkolki zaocznej dzieki ktorej uzyskam tytul technika kosmetyki ( wizaz, pielegnacja, charakteryzacja). moja wielka pasja jest,a raczej byla:( jazda konna, oprocz tego od osmiu lat moja wieelka zajawka jest pank rock ktoremu pozostane wierna do smierci. no i ta nieodwzajemniona, nieszczesna milosc do baletu ;) zapisalam sie do szkoly baletowej w Gliwicach, do grupy poczatkujacej i z 'duma' donosze, ze jestem najgorsza. pomimo to bede tam chodzic i sie doszkalac .mam nadzieje ze niezanudzilam tym przydlugawym wstepem, jeszcze raz wszystkich witam^^