Końcoworoczny koncert Szkoły Baletowej w Krakowie
FOTKI z Gali
....witam...moze nie napisze na temat, gdyz nie chce sie wypowiadac na temat techniki tanca....jestem tylko fotografem, ktoory robil zdjecia na tej Gali (z Tomasza i Lakowej rowniez)..wiem, ze "diabel siedzi w szczegolach" lecz niesprawiedliwym jest ocenianie wystepu za detale...ze swej strony moge tylko powiedziec, ze bylo to bardzo piekne przezycie ogladac Was i mooc robic Wam zdjecia...Brawo za taniec i Wasza prace..(obserwowalem was roowniez zza kulis).. Pozdrawiam serdecznie wszystkie tancerki biorace udzial w Gali...jeszcze raz dziekuje....zostawilbym tu pare zdjec z tych Gali, lecz niestety nie umiem tu wklejac fotek...zainteresowanych (Bajaderka ! ! !) prosze o prywatnego maila to przesle zdjecia z wystepow...do maila dolaczyc swoja fotke, abym wiedzial o kogo chodzi..
...pozdrawiam...janek. (dancephoto@chello.at lub artphoto@neostrada.pl)
...pozdrawiam...janek. (dancephoto@chello.at lub artphoto@neostrada.pl)
Honey napisała to, czego ja się obawiałam. Właśnie tak było. Podczas koncertów i zaraz po nich rozmawiałyśmy ze sporą ilością dziewczyn (nie wiem, czy Was, może..), od których usłyszałyśmy mnóstwo dobrych słów. No cóż - wolałabym usłyszeć 'prawdę' na żywo, a nie na Forum. Ale ok! Było, minęło, koniec tematu. Baletnice z Łąkowej - całuję :*
Byłam na waszym występie razem z koleżanką i według nas- wypadł świetnie. Układy były dopracowane i ogólnie wszyscy wypadliście na prawdę dobrze. Od następnego roku zapisuję się z koleżanką do waszej szkoły i szczerze boję się jak sobie poradzimy. Ja raczej zapiszę się do 6 lub 7 klasy. Występ był zrobiony na naprawdę wysokim poziomie (chodzi mi nie tylko o choreografię, ale i o wykonanie). Dyplomantkom gratuluję - wam także bardzo dobrze poszło, widać,ze włożyłyście na prawdę dużo pracy w własne wariacje i układy dla klas. Szczególnie spodobała się nam Paqita w waszym wykonaniu, prawdę mowiąc przeżyłam lekki szok- według mnie to najlepszy układ jaki powstał w "murach tej szkoły" :o Choreografia świetna (za co przesyłam wielki ukłon w stronę pani profesor) Wasze wykonanie też świetne. Bajaderki Czarny łabędż też mi się podobał ( bardzo technicznie go zatańczyłaś i ogólnie podobałaś mi się w roli czarnego łabędzia)