You can dance - po prostu tańcz!

Dyskusje o spektaklach, programach TV, książkach, artykułach, nagraniach CD/video/DVD, fotografii, stronach internetowych;
Maron

Post autor: Maron »

oglądał ktoś mam talent dzisiejszy? xD w eliminacjach do półfinałów [ze 130 do 40] była Wiola właśnie, ale się do owego półfinału nie dostała :P
był również ten 11-letni chłopak co tańczy electric boogie i wybierali między nim a innym również 11-latkiem który tańczy taką mieszankę krumpingu, hiphopu i innych [był przebrany za Neo z Matrixa]... do półfinału dostał się ten drugi

[size=9:c04e024b2c]a tak już zupełnym offtopem idąc [nie wiem czemu nie mamy chociaż tak o, własny temat dot. "Mam talent" :shock:], to tańczyła w tym odcinku również grupa Caro Dance... ale się nie dostała nawet do tej 130, bo sie jury wkurzyło bo cwaniakowali na początku, a potem jeszcze pyskowali...[/size:c04e024b2c]
lusiak

Post autor: lusiak »

no to skoro offtopujemy... ;P
co do Caro, to rzeczywiście byli lepsi w gębie niż w tańcu. jakoś mnie nie powalilo. powiem nawet, ze mi sie średnio podobało....
Wiole widzialam. xD
a co to 11-latków to cóż.... ten od electric boogie rzeczywiście zmanierowany strasznie. ja rozumiem, że jest genialny i to sukcesy tak go ukształtowały, ale no powinien to zwalczać. :P

a wracając do YCD to w sumie nie lubie Justyny. nie wiem... może dlatego, ze pamiętam ją jeszcze z zawodów gimnastycznych i zawsze strasznie wredna mi się wydawała. co do jej tańca to mam jej do zarzucenia tylko tyle, że za mało emocji w nim jest... :)
Maron

tancerza i sportowca powinna cechować skromność

a jeśli chodzi o Justynę to ja tam nie wiem, nie znam jej, ale wyglądała i wygląda na całkiem miłą xD pamiętam ją jeszcze z Aten

a i w ogóle oglądałam dzisiaj Dzień Dobry TVN i była tam Maria Foryś, Rafał Kamiński i Natalia Madejczyk, w najbliższym odcinku będą ich układy...
ten Karol z kędziorkami będzie tańczył z Pauliną układ Roofiego, cóż ciekawie musi się pracować z kolegą z grupy... :P [i Karol, i Roofi tańczą w FPC] [w ogóle przecież Gabryś, Karol, Błażej, Justyna i Ada są z Białegostoku i uczą się w szkole Fair Play Crew xD]
Maria z kolei robi układ jakiś Afro z domieszką dancehallu, a Natalia New Age/Street Jazz, ale niewiadomo z kim pracują...
Marcysia

Post autor: Marcysia »

jestem wielką fanką YCD, zobaczyłam temat i wskoczyłam,
ale takich mądrych rzeczy to ja na ten temat niewiem, podoba mi się i tyle :!:
ale wracając dotematu tych 11-latków, to ten co tańczył electric boogie to ma na imę Kamil i mieszka w Toruniu, i podobno jest bardzo skromny,ale go mama nakreciła przed wystepe i sie zaczal chwalic. chociaz w to wątpie :roll: :roll:

Ps
zakładam nowy temat o Mam talent
Giselle_

Post autor: Giselle_ »

A oglądaliście ostatni odcinek? Jazz Wioli i Kamila był po prostu cudny! A Wiola to już w ogóle... Ta dziewczyna jest niesamowita ;d
A balet Klaudii i Kuby tak sobie mi się podobał. Najpierw jak zobaczyłam, że będzie balet i to jeszcze w Kuby wykonaniu to się ucieszyłam. Ale po ich tańcu nie byłam jakoś specjalnie tym zachwycona, właściwie to w ogóle mi się nie podobało - słaba choreografia.
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

A ja chciałam się pochwalić, że w finale YCD jest chłopak z mojej ukochanej szkoły -> Michał Pawłowski. Tam da da da da da!!
Ale nie jest moim faworytem, musi mi to wybaczyć ;) (choć oczywiście życzę mu, by zaszedł daleko)
Faktycznie, jazz był po prostu fantastyczny. Tak samo współczesny. Deliszys.
nathaliye

Post autor: nathaliye »

mi się najbardziej podobała wypowiedź dziewczyny która odpadła że i tak pojedzie do Stanów, i taka jest prawda, każdy z nich będzie miał taką możliwość, nawet Żaneta z poprzedniej edycji pojechała na Broadway, co się pokrywa z tym że ten program daje popularności a warsztaty dla zwycięzcy są dodatkiem ponieważ i tak każdy z nich skorzysta
Kasia :))

Post autor: Kasia :)) »

Zwycięzca otrzymuje jeszcze dodatkowo 100.000 zł kieszonkowego ;)
... a to trochę zmienia postać rzeczy xD
Maron

uczestnik pojedzie na Broadway, o ile się sponsor będzie hojny i zasponsoruje mu naukę w takiej szkole :P
a o tym że Żaneta pojechała tam to pierwsze słysze xP gdzie ty to wyczytałaś? xD
nathaliye

Post autor: nathaliye »

[quote:9f167dd1b8="Princess Maron"]a o tym że Żaneta pojechała tam to pierwsze słysze xP gdzie ty to wyczytałaś? xD[/quote:9f167dd1b8]gdziekolwiek bym tego nie wyczytała to i tak bym w to nie uwierzyła, widziałam zwiastun programu "ten jeden dzień" w którym rozmawiała z Dorota Wellman i właśnie tam to powiedziała, że jedzie na Broadway
ODPOWIEDZ